Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚηφισιάΚηφισιά
  • € 1.250.000
  • 5+
  • 410
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Το The Mark βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην πολυσύχναστη γειτονιά των Αλωνίων, ακριβώς στο κέντρο της Κηφισιάς, και είναι ένα γοητευτικό ακίνητο που προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα ακίνητο που είναι βέβαιο ότι θα ανατιμηθεί.

Το ακίνητο είναι τριώροφο, μέγεθος 410 τ.μ. και βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο, που του προσδίδουν μια επιβλητική παρουσία στην περιοχή, η οποία περιβάλλεται τόσο από παραδοσιακή νεοκλασική αρχιτεκτονική όσο και από σύγχρονες αναπτύξεις.

Το Mark παρουσιάζει στον αγοραστή του αξιοσημείωτες δυνατότητες, και μόλις ανακαινιστεί πλήρως, έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε έναν σύγχρονο, κομψό χώρο που ενσαρκώνει την ουσία της υψηλής κοινωνικής διαβίωσης στην Κηφισιά.

Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε το Mark δικό σας και να γίνετε μέρος της πλούσιας ιστορίας και του πολιτισμού των Αλωνίων. Αυτό το ακίνητο δεν είναι απλώς ένα μέρος για να ζήσει κανείς, αλλά μια σοφή επένδυση σε μια τοποθεσία που είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να ευδοκιμεί για τα επόμενα χρόνια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
938594
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
410 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή