Δυάρι άριστη κατάσταση, ισόγειο, Ευκάλυπτοι - Άνω Φάρος, Παλαιό Ψυχικό

Παλαιό Ψυχικό
  • € 435.000
  • 3
  • 130
  • 2
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Το ισόγειο αυτό διαμέρισμα 130 τ.μ. βρίσκεται σε ήσυχο σημείο του Παλαιού Ψυχικού. Διαθέτει έναν εντυπωσιακό χώρο εισόδου κι ένα ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας με μαρμάρινο δάπεδο. Έχει δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα ακόμη μικρότερο υπνοδωμάτιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο, μία ανεξάρτητη κουζίνα, ένα πλήρες μπάνιο, ένα WC επισκεπτών και δυο άνετες βεράντες. Έχουν γίνει σταδιακές ανακαινίσεις του διαμερίσματος από το 2018 έως το 2023 και βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση. Διαθέτει καινούρια κουφώματα αλουμινίου με σίτες παντού, πόρτα ασφαλείας και αυτόνομη θέρμανση.
Το ακίνητο αυτό είναι κατάλληλο για επένδυση αλλά και για οικογένειες που θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση στα σχολεία της περιοχής.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Παλαιό Ψυχικό είναι ένα από τα πιο όμορφα προάστια της Αθήνας, μόλις 5χλμ. από το κέντρο της πόλης. Σχεδιάστηκε σύμφωνα με το αγγλικό πρότυπο του Garden City, ως αμιγώς οικιστική περιοχή, στις αρχές του 20ου αιώνα. Εδώ, υπάρχουν πολλές μονοκατοικίες υψηλών προδιαγραφών και πολλά αξιόλογα παραδείγματα ελληνικής αστικής αρχιτεκτονικής του 20ου αιώνα. Στην Κοινότητα του Π.Ψυχικού, υπάρχουν πολλές πρεσβείες, προξενεία καθώς και μερικά από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία. Με τις κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και άλλες παρεμβάσεις, το Π.Ψυχικό κατάφερε να διατηρήσει χαμηλά την ατμοσφαιρική ρύπανση και να διατηρήσει το μοναδικό του χαρακτήρα και αίγλη. Τέλος, η διαχρονική ποιότητα, η μεγάλη ζήτηση αλλά και η εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στη Λ.Κηφισίας και Μεσογείων, την Αττική Οδό και το Αεροδρόμιο, καθιστούν την περιοχή κορυφαία επενδυτική επιλογή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02V1UW
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 435.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή