Τριάρι τέταρτος όροφος, Φανερωμένη, Χολαργός

Χολαργός
  • € 310.000
  • 4
  • 110
  • 2
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Αυτό το φωτεινό οροφοδιαμέρισμα 110 τμ, κατασκευής του 1980, βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας 5 επιπέδων στο Χολαργό, πολύ κοντά (5 λεπτά) στο σταθμό του μετρό "Νομισματοκοπείο".
Αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC. Το σπίτι περιβάλλεται από ένα μεγάλο μπαλκόνι με ανοιχτή θέα στον Υμηττό. Τα δάπεδα στα υπνοδωμάτια είναι παρκέ, ενώ το σαλόνι και η κουζίνα έχουν πλακάκι.
Υπάρχουν ντουλάπες σε κάθε υπνοδωμάτιο και κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση στο ίδιο μπαλκόνι που περιβάλλει το διαμέρισμα. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, μία θέση στάθμευσης και μία αποθήκη 10 τ.μ. στο υπόγειο.
Ιδανικό για οικογένειες καθώς και για όσους αγαπούν το φως και την ανοιχτή θέα. Αποτελεί, επίσης, μια καλή ευκαιρία για επένδυση λόγω της καλής του κατάστασης και της τοποθεσίας.

Ο Χολαργός απέχει μόλις 8χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται μεταξύ της Αγίας Παρασκευής και του Παπάγου. Αυτό το ζωντανό προάστιο της Αθήνας προσφέρει ένα πολυσύχναστο τρόπο ζωής με πολλά εκλεπτυσμένα καφέ, εστιατόρια και μπαρ για να διαλέξετε. Ο Χολαργός επωφελείται από την έμφυτη αίσθηση της κοινότητας, καθώς βρίσκεται κοντά σε δημόσια και γνωστά ιδιωτικά, σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής. Σ΄αυτήν την ιδιαίτερα περιζήτητη γειτονιά, οι κάτοικοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 13 πλατείες και 27 αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα με πίστες κατάλληλες για τις καθημερινές δραστηριότητες ενηλίκων και παιδιών. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν επίσης άμεση πρόσβαση στο πευκόφυτο βουνό Υμηττός, γνωστό για την παραγωγή θυμαρίσιου μελιού, το οποίο προσφέρει πληθώρα επιλογών για δραστηριότητες ευεξίας, όπως ποδηλασία, τρέξιμο και πεζοπορία στο βουνό. Ανάμεσα στις καταπράσινες πλαγιές του Υμηττού βρίσκεται το αριστοκρατικό Cholargos Tennis Club. Ο Χολαργός απέχει 15' οδικώς από το κέντρο και 20' από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας. Το προάστιο είναι καλά συνδεδεμένο και βρίσκεται κοντά σε τρεις σταθμούς του μετρό, όπως η Εθνική Άμυνα, ο Χολαργός και το Νομισματοκοπείο. Η άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό επιτρέπει γρήγορες αποδράσεις το Σαββατοκύριακο και γρήγορες μετακινήσεις γύρω από το λεκανοπέδιο της Αττικής. Ο Χολαργός είναι μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία. Η προσβασιμότητα και ο τρόπος ζωής του έχουν προσελκύσει ξένους επενδυτές που αναζητούν ένα πλούσιο τρόπο ζωής, ελκυστικές αποδόσεις ή την οικογενειακή κατοικία τους σε μια μοντέρνα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6708473
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 310.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή