Τεσσάρι Βούλα, Δικηγορικά, Βούλα

ΒούλαΒούλα
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 160
  • 2
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024
Περιγραφή
Μπείτε σε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης κομψότητας σε αυτό το όμορφα ανακαινισμένο διαμέρισμα, με ευάερη και φωτεινή ατμόσφαιρα. Η ευρύχωρη διαρρύθμιση περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, δύο κουζίνες και δύο σαλόνια, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες ή όσους αγαπούν τη διασκέδαση. Ο σχεδιασμός του διαμερίσματος συνδυάζει άψογα την πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα, με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας και κορυφαίες ανέσεις.

Απολαύστε την άνεση της σύγχρονης διαβίωσης με χαρακτηριστικά όπως κεντρική θέρμανση, κλιματισμό και ηλιακό σύστημα νερού. Το ακίνητο προσφέρει επίσης απαράμιλλη ασφάλεια με ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας και ανιχνευτές καπνού.

Ο καταπράσινος κήπος με το χώρο μπάρμπεκιου είναι ιδανικός για υπαίθριες συγκεντρώσεις, ενώ η εσωτερική αυλή προσφέρει ένα ιδιωτικό καταφύγιο. Με την εγγύτητά του σε διάφορες ανέσεις και την παραλία, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει έναν τρόπο ζωής απαράμιλλης πολυτέλειας και άνεσης.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο στη Βούλα, όπου η κομψότητα συναντά τη σύγχρονη ζωή.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια θέαση και να ζήσετε την πολυτέλεια της Eλληνικής Ριβιέρας από πρώτο χέρι.

Τιμή: €1.200.000. Athens Living, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2114148285, email: info@athens-living.com, website: www.athens-living.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
949899
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή