Τριάρι τέταρτος όροφος, Άνω Άγιος Ιωάννης, Δάφνη

Δάφνη
  • € 240.000
  • 4
  • 83
  • 1
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Στην περιοχή της Δάφνης, σε κεντρικό σημείο, που απέχει 500 μ από το σταθμό Μετρό του Αγίου Ιωάννη και 700 μ. από τον σταθμό Μετρό της Δάφνης, βρίσκεται αυτό το όμορφο, άνετο και σε εξαιρετική κατάσταση οροφοδιαμέρισμα των 84 τ.μ 4ου ορόφου κατασκευής του 2008 με θετική αύρα, κατάλληλο για την αρχή ενός οικογενειακού ονείρου. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια. Τα δύο από αυτά μπορούν να φιλοξενήσουν τα χαρούμενα γέλια και παιχνίδια παιδιών ή να εξασφαλίσουν την απαραίτητη ηρεμία για μελέτη Το τρίτο αφορά μια άνετη και ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα με εντοιχισμένη και απόλυτα εύχρηστη ντουλάπα. Δίπλα ακριβώς από τα δωμάτια βρίσκεται το μπάνιο. Ο άνετος και ζεστός χώρος του σαλονιού συνυπάρχει αρμονικά με τον χώρο της τραπεζαρίας και την κομψή και πρακτική κουζίνα. Στην όμορφη βεράντα η αίσθηση της ελευθερίας είναι συνεχής, καθώς μπροστά υπάρχει ανοιχτός χώρος, ο οποίος προορίζεται για την κατασκευή ενός πάρκου. Η θέση parking 10 τ.μ στην πυλωτή εκμηδενίζει το άγχος της στάθμευσης, ενώ η αποθήκη των 5,5 τ.μ παρέχει πολλαπλές δυνατότητες αποθήκευσης. Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών του χώρου και της εγγύτητας στην αγορά της Δάφνης και στις εκπαιδευτικές δημόσιες και ιδιωτικές δομές καθιστά το διαμέρισμα αυτό την κατάλληλη επιλογή, για το ξεκίνημα ενός ονείρου.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Δάφνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και συνορεύει με τις περιοχές Νέα Σμύρνη και Νέο Κόσμο.
Είναι ένας από τους πιο μικρούς σε έκταση δήμους της Αττικής. Η Δάφνη ήταν από τις πρώτες περιοχές των νοτίων προαστίων που απέκτησαν τη δική τους γραμμή μετρό. Η περιοχή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας ενώ στη Δάφνη αναπτύσσεται ένας δραστήριος εμπορικός πεζόδρομος με πλήθος εστιατορίων και κέντρων εστίασης, ενώ σε μικρή χιλιομετρική απόσταση βρίσκεται και το Athens Metro Mall, ένα καταπληκτικό κέντρο για αγορές και ψυχαγωγία. Παράλληλα, στα διοικητικά όρια της Δάφνης στεγάζεται η Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) με αποτέλεσμα πλήθος φοιτητών να επιλέγουν την περιοχή για αναζητήσουν κατοικία.
Η Δάφνη εξυπηρετείται από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ καθώς και από τη γραμμή 2 του μετρό.
Η Δάφνη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02VEYV
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
83 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή