Δυάρι Ηράκλειο, Πράσινος Λόφος, Ηράκλειο

ΗράκλειοΗράκλειο
  • € 190.000
  • 3
  • 93
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024
Περιγραφή
Ηράκλειο, Πράσινος Λόφος, διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 93τμ στον 2ο όροφο πολυκατοικίας χτισμένης στα μέσα της δεκαετίας του 70. Η θέση της οικοδομής είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αφού είναι γωνιακή και χτισμένη σε εξαιρετικά μεγάλο οικόπεδο. Πανταχόθεν ελεύθερη βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στο Νέο Ηράκλειο ακριβώς μπροστά από το 1ο Λύκειο Ν. Ηρακλείου. Το χαρακτηριστικό αυτό που θα μπορούσε υποθετικά να συγκαταλεγεί στα αρνητικά του, αντισταθμίζεται όμως σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός πως το διαμέρισμα βρίσκεται στο πλάι της οικοδομής και όχι με πρόσοψη στην Πευκών. Η οικοδομή εξωτερικά δείχνει μεν την ηλικία της, από την άλλη δε όμως ο περιμετρικός δεντρόφυτος κήπος και το γεγονός πως χτίστηκε με ίδια κεφάλαια από τους οικοπεδούχους προκειμένου να στεγάσουν την οικογένειά τους διασφαλίζει τόσο την καλή κατασκευή όσο και την κάνει να ξεχωρίζει.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, θα καταλάβεις πως οι ιδιοκτήτες το φροντίζουν και το αγαπούν, αφού ξεκάθαρα μπορείς και χωρίς να ανακαινίσεις τίποτα να μείνεις την επόμενη ημέρα του συμβολαίου. Οι εξωτερικές πόρτες αλουμινίου, η ανακαινισμένη κουζίνα, οι πεντακάθαροι χώροι και η σωστή διαρρύθμιση δεν θα σε αφήσουν σε καμία περίπτωση δυσαρεστημένο. Ακόμα και το μπάνιο που μπορεί να μην είναι σύγχρονης αισθητικής αφού έχει παραμείνει το ίδιο από κατασκευής, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Σε όλα τα παραπάνω προστίθεται η εντυπωσιακή γωνιακή βεράντα που τρέχει σε όλο τα δωμάτια του διαμερίσματος.

Μια εξαιρετική περίπτωση σε μια από τις πιο όμορφες αστικές περιοχές των Βορείων Προαστίων. Αν αυτό που ψάχνεις είναι ένα φωτεινό διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια και καλή διαρρύθμιση, σίγουρα αυτή η επιλογή δεν θα σε αφήσει καθόλου αδιάφορο.

Επιγραμματικά: 93 τ.μ. 2ος όροφος, 2 υ/δ, μπάνιο με παράθυρο, κουζίνα, γωνιακό καθιστικό, ανοιχτή θέση στάθμευσης, κατασκευής 1975, θέρμανση κεντρική με πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, δάπεδα πλακάκια και ξύλο. Βορειοανατολικός προσανατολισμός. Επιπλέον χαρακτηριστικά που θα βρεις είναι οι τέντες, το ασανσέρ, η αποθήκη στο μπαλκόνι, η πόρτα ασφαλείας, η θυροτηλεόραση και ο περιμετρικός περιβάλλον κήπος.

Ενεργειακό πιστοποιητικό υπό έκδοση

Απόσταση από:
Σταθμός τρένου Ν. Ηράκλειο 700μ
Λ. Ηρακλείου 200μ
Σκλαβενίτης 350μ

Τιμή: 190.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
951797
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή