• € 650/μήνα
  • 105
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024
Περιγραφή

Διατίθεται προς ενοικίαση επαγγελματικός χώρος 105τμ επί της Εθνικής Αμύνης σε κομβικό σημείο δίπλα στην Εγνατία. Βρίσκεται στον 5ο όροφο με ασανσέρ και αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι στο μπροστινό μέρος, 1 επιπλέον χώρο που μπορεί να απομονωθεί, 2 ξεχωριστά οπίσθια δωμάτια, 1 μικρή αποθήκη, η κουζίνα και το μπάνιο, το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως. Η θέρμανσή του είναι αυτόνομη με θερμοσυσσώρευση με δυνατότητα να τοποθετηθούν κλιματιστικά ή ακόμα και φυσικό αέριο. Έχει 3 μπαλκόνια κι αυτό το καθιστά φωτεινό και διαμπερές κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Στο διαμέρισμα μπορούν να υποστούν αλλαγές με τον συμψηφισμό των ενοικίων.
Κατάλληλο για ιατρείο ή γραφείο με ιδανική τοποθεσία στην καρδιά του κέντρου και με προβολή στην Εγνατία, που μπορεί να τοποθετηθεί διακριτή ταμπέλα στο μπαλκόνι.

Κωδικός ακινήτου: #1057-9072 Τιμή ενοικίασης: 650€
Για ραντεβού καλέστε μας στο: 2314033222.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ΑΦΜ σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από υπερευρυγώνια κάμερα για να αναπαραστήσει πλήρως τον κάθε χώρο.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. | Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. | Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1057-9072
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
105 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 650/μήνα
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή