Duplex Δημοκρατιας 5, Κρυονέρι, Ελλάδα, Κέντρο, Κρυονέρι

ΚρυονέριΔημοκρατιας 5, Κρυονέρι, Ελλάδα
  • € 320.000
  • 5+
  • 195
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2024
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 607 - Κρυονέρι Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που εντυπωσιάζει, σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον. Η μεζονέτα βρίσκεται σε οικόπεδο 250 τ.μ.περίπου και έχει συνολική επιφάνεια 195 τ.μ. Η αρχιτεκτονική της δημιουργεί μια άρτια ισορροπία μεταξύ της σύγχρονης αισθητικής και της λειτουργικότητας του χώρου. Το σπίτι αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 εντυπωσιακές σαλοκουζίνες , 2 μπάνια και 2 WC. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2010 και έχει ενεργειακή κλάση Β, ενώ διαθέτει εσωτερική ενδοδαπέδια θέρμανση με πετρέλαιο για περισσότερη άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου για μεγαλύτερη ηχομόνωση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας για την ασφάλεια της οικογένειάς σας, εντοιχισμένες ντουλάπες για την οργάνωση των ρούχων σας, ένα μικρό κήπο για τις στιγμές χαλάρωσης και τον ελεύθερο χρόνο σας, καθώς και αποθήκη για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων. Το σαλόνι διαθέτει τζάκι για τις χειμερινές σας βραδιές και ένα jacuzzi για απόλυτη χαλάρωση και ευεξία.

Η μεζονέτα είναι εξοπλισμένη με κλιματιστικά για δροσερό καλοκαίρι και θέρμανση ανά επίπεδο για ζεστό χειμώνα. Επίσης, διαθέτει συναγερμό για την ασφάλεια σας, ηλεκτρικές συσκευές για την άνετη και εύκολη προετοιμασία γευμάτων, σίτες για προστασία από ενοχλητικά έντομα, διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ηχομόνωση και ηλιακό θερμοσίφωνα για οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Η είσοδος του σπιτιού έχει εντυπωσιακά σκαλιά και η σοφίτα προσφέρει επιπλέον χώρο για αποθήκευση. Το σπίτι διαθέτει επίσης κεραμοσκεπή, playroom, θυροτηλεόραση για την άνεση και την ασφάλεια σας, νυχτερινό ρεύμα για έκτακτες περιστάσεις και εσωτερική σκάλα για την εύκολη πρόσβασή σας σε όλα τα επίπεδα του σπιτιού.

Τα μπαλκόνια, συνολικά 35 τ.μ., προσφέρουν υπέροχη θέα και είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας με θέα στο τοπίο του Κρυονερίου.

Η μεζονέτα βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία, κοντά σε όλες τις ανέσεις και καταστήματα, ενώ η πρόσβαση σε δημόσια μέσα μεταφοράς είναι εύκολη και γρήγορη. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοναδικό και πολυτελές ακίνητο στον Κρυονέρι. Η τιμή πώλησης της μεζονέτας είναι 320.000 €

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
607
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
195 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή