Τριάρι νέο, δεύτερος όροφος, Ευρυάλη, Βούλα

Βούλα
  • € 1.520.000
  • 4
  • 160
  • 2
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2024
Περιγραφή
Ανακαλύψτε μια σπάνια ευκαιρία για πολυτελή διαβίωση στη Βούλα-Ασκληπιείο, με αυτό το υπό κατασκευή αριστούργημα στον δεύτερο όροφο. Με επιφάνεια 160,82τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει τρία υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας, παρέχοντας άφθονο χώρο και ιδιωτικότητα. Η μοντέρνα κουζίνα είναι εξοπλισμένη με συσκευές υψηλής τεχνολογίας, προσκαλώντας τους λάτρεις της μαγειρικής να απολαύσουν το πάθος τους.

Μπείτε στον φωτεινό και ευάερο χώρο διαβίωσης, διακοσμημένο με ξύλινα πατώματα, ενισχυμένο με κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια. Ζεσταθείτε δίπλα στο τζάκι τις κρύες βραδιές ή βγείτε στα μπαλκόνια για να απολαύσετε πανοραμική θέα της γύρω περιοχής.

Για επιπλέον άνεση, το διαμέρισμα διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό και λέβητα. Η ασφάλεια εξασφαλίζεται με θωρακισμένη πόρτα, επιτήρηση CCTV και ανελκυστήρα για άνετη πρόσβαση. Ένας αποθηκευτικός χώρος παρέχει άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας, ενώ μια ειδική θέση στάθμευσης περιμένει το όχημά σας.

Βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από τη θάλασσα, αυτή η προνομιακή τοποθεσία προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ηρεμίας και άνεσης. Απολαύστε την κορυφή της πολυτελούς διαβίωσης στη Βούλα, σε αυτό το σχολαστικά σχεδιασμένο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί για να υπερβαίνει τις προσδοκίες.

Τιμή: 1.520εκ €.

Isqm real estate, Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 3000840, email: info@isqm.gr

Προσοχή: Για να επισκεφθείτε ή να παραλάβετε έγγραφα, κατόψεις του ακινήτου, είναι απαραίτητο να υποδείξετε ή να στείλετε με email την ταυτότητα η το διαβατήριό σας σύμφωνα με το Ν. 4072/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1715147
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.520.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή