Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΝαύπλιοΝαύπλιο
  • € 85.000
  • 4.397
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Από εμάς για εσάς...
Σε απόσταση αναπνοής από το πανέμορφο Ναύπλιο, στα Λευκάκια, βρίσκεται ένα ξεχωριστό οικόπεδο 4397 τμ προς πώληση, που αποτελεί την τέλεια επιλογή για αγορά, καθώς μόνο πλεονεκτήματα το συνοδεύουν λόγω της εξαιρετικής θέσης που βρίσκεται. Σε απόσταση μόλις 1 χλμ από τον κεντρικό δρόμο Ναυπλίου - Τολού, μέσα σε μια πανέμορφη κατάφυτη πλευρά και με τον ήλιο να την λούζει πλούσια όλη μέρα, σε θέση αμφιθεατρική και με θέα ανεμπόδιστη, είναι ιδανικό για την κατασκευή της κατοικίας των ονείρων σας, τόσο για μόνιμη όσο και για παραθεριστική χρήση. Και ενώ ελάχιστα λεπτά θα σας χωρίζουν από το γεμάτο ζωή κέντρο του Ναυπλίου, παράλληλα κανείς δεν θα μπορεί να επηρεάσει την ησυχία στην οικία σας.

Τα Λευκάκια είναι ένα πεδινό χωριό του Νομού Αργολίδας. Βρίσκεται στην διαδρομή από το Ναύπλιο προς το Τολό και απέχει αντ'ιστοιχα 7 και 5 χλμ από τις 2 πόλεις. Το κλίμα στην περιοχή είναι ιδανικό, καθώς το καλοκαίρι είναι ζεστό και ξηρό, ενώ τον χειμώνα έχει ήπιες θερμοκρασίες με ελάχιστη υγρασία.

Η ευρύτερη περιοχή αναπτύσσεται σε γοργούς ρυθμούς, με επίκεντρο το Ναύπλιο, μια πόλη με μοναδικά χαρακτηριστικά και από τις ωραιότερες της Ελλάδας, γνωστή για την πολύ καλά διατηρημένη Παλιά Πόλη και αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό και συγκεντρώνει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον. Πάρα πολύ κοντά και με εύκολη πρόσβαση, το Τολό που απέχει μόλις 5 χλμ με την υπέροχη αμμουδερή παραλία του και τα καταγάλανα νερά, και τις άφθονες επιλογές για φαγητό, ποτό, καφέ και διασκέδαση όλα κυριολεκτικά πάνω στο κύμα. Σε απόσταση μικρότερη της μισής ώρας συναντάμε πολύ δημοφιλείς και ξεχωριστούς παραθαλάσσιους προορισμούς και πανέμορφα χωριά με τις γραφικές ψαροταβέρνες, όπως το Δρέπανο, το Βιβάρι, την Κάντια, την Ακτή Κονδύλι, το Κιβέρι, το Άστρος και το Ξηροπήγαδο. Με την επιλογή αυτού του οικοπέδου θα εξασφαλίσετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση και στους παγκόσμια γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους του νομού, όπως είναι οι Μυκήνες και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Μεγάλο πλεονέκτημα η εύκολη οδική πρόσβαση από την Αθήνα και το Διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος που απέχουν λιγότερο από 2 ώρες.

Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί μια μοναδική επιλογή για εσάς!
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας, καθώς και η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
938672
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.397 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή