Μονοκατοικία βίλα, νέα, 280 τμ, Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Καλύβια Θορικού
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 280
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024
Περιγραφή

Στον παραδοσιακό οικισμό των Καλυβίων Λαγονήσι, διαθέτουμε για πώληση μια πανέμορφη, νεόδμητη βίλα με κωδικό ακινήτου 776035. Η ισόγεια κατοικία, με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και συνολική επιφάνεια 280 τ.μ., βρίσκεται σε οικόπεδο 1100 τ.μ. και προσφέρει απίστευτη θέα στο περιβάλλον της. Αποτελείται από 5 μεγάλα υπνοδωμάτια, 3 ευρύχωρα σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια και 1 WC.

Η βίλα κατασκευάστηκε το 2020 με υψηλές προδιαγραφές και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+ και θερμανση αυτόνομη με πετρέλαιο, για να εξασφαλίζει ζεστασιά και άνεση όλο το χρόνο. Τα κουφώματα αλουμινίου είναι συρόμενα και παρέχουν άφθονο φως και αέρα στους εσωτερικούς χώρους, ενώ τα πατώματα είναι από πλακάκι και ξύλο, για μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Η είσοδος της βίλας προσφέρει μια εντυπωσιακή αίσθηση, με μια πολυτελή πόρτα ασφαλείας και τρίαινα. Εντοιχισμένες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη και κήπος είναι μερικές από τις πολλές παροχές που προσφέρει η βίλα. Τα εξωτερικά της χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τζάκι, πισίνα, BBQ και διπλά τζάμια για μια άνετη και ασφαλή διαβίωση.

Η βίλα διαθέτει εσωτερική σκάλα, θέρμανση ανά επίπεδο, συναγερμό, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα και δορυφορική κεραία. Επιπλέον, το ρεύμα και η νυχτερινή ηλεκτροδότηση είναι διαθέσιμα για να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Η τοποθεσία της βίλας είναι ιδανική, με απόσταση μόλις 1000 μέτρα από τη θάλασσα και 1500 μέτρα από το κοντινότερο χωριό και την πόλη. Απολαύστε την ηρεμία και την απόλυτη ηρεμία της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα είστε κοντά σε όλες τις ανέσεις και δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δική σας αυτήν την όμορφη και πολυτελή βίλα με την τιμή των 1.200.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το ραντεβού σας για μια προβολή. Μην αφήνετε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
776035
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή