Μονοκατοικία βίλα, νέα, 82 τμ, Θήρα, Σαντορίνη

Σαντορίνη
  • € 350.000
  • 3
  • 82
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024
Περιγραφή
Πολυτελές ακίνητο στη Σαντορίνη - Θήρα, στον μαγευτικό παραδοσιακό οικισμό του Βόθωνα. Αυτό το νεόκτιστο κόσμημα σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ζωής. Με δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και δύο κομψά μπάνια, πληροί τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης και αισθητικής. Το ακίνητο εντυπωσιάζει με τον μοντέρνο σχεδιασμό και τον εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Το αποκορύφωμα είναι αναμφίβολα η ευρύχωρη πισίνα με υδρομασάζ, όπου μπορείτε να περάσετε ώρες χαλάρωσης. Βυθιστείτε στην πολυτέλεια και την ιδιωτικότητα αυτής της μοναδικής ιδιοκτησίας. Ο παραδοσιακός οικισμός του Βόθωνα μαγεύει με τη γοητεία και την αυθεντική του ατμόσφαιρα. Απολαύστε την ομορφιά της Σαντορίνης και εξερευνήστε τα γύρω γραφικά χωριά. Το κατάλυμα σας προσφέρει το τέλειο σκηνικό για μια ξέγνοιαστη ζωή ή για πολυτελείς διακοπές. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και μια προβολή να συμφωνήσουν σε αυτό το εξαιρετικό πολυτελές ακίνητο. Εξασφαλίστε αυτήν την αποκλειστική ευκαιρία τώρα για να απολαύσετε τη Σαντορίνη στο έπακρο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. 

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. 

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
Κ0191
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή