Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 132 τμ, Θήρα, Σαντορίνη

Σαντορίνη
  • € 620.000
  • 5+
  • 132
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024
Περιγραφή
Πωλούνται δύο ακίνητα το ένα δίπλα στο άλλο, βρίσκονται στην καρδιά του παραδοσιακού χωριού της Έξω Γωνιάς, σε ένα γραφικό περιβάλλον με λιθόστρωτα σοκάκια και εκκλησίες με μπλε τρούλο φωλιασμένες μέσα στους καλυμμένους με αμπέλια λόφους.

Τα ακίνητα βρίσκονται στην κορυφή του χωριού, μόλις ένα λεπτό με τα πόδια από το πάρκινγκ και αποτελούν την ιδανική βάση για όλες τις δραστηριότητές σας στη Σαντορίνη με τις παραλίες του Καμάρι και της πρωτεύουσας του νησιού, τα Φηρά σε απόσταση μόλις 15 λεπτών με το αυτοκίνητο, το βραβείο - οι νικητήριες ταβέρνες Μεταξίμας και Ανεμόλοος, μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την πόρτα και το γειτονικό χωριό του Πύργου, που προσφέρουν μια ποικιλία από καταστήματα και ανέσεις.

Οι βίλες λειτουργούν και οι δύο ως ξεχωριστές, κερδοφόρες τουριστικές ενοικιάσεις, από το 2007, οπότε οποιοσδήποτε αγοραστής θα μπορούσε να συνεχίσει να διευθύνει αυτήν την επιχείρηση ή να επιστρέψει τα σπίτια σε δύο ιδιωτικές κατοικίες ή να μετατραπεί εύκολα σε μια ενιαία βίλα.

Οι δύο κατοικίες αποτελούνται από συνολικά 5 δίκλινα υπνοδωμάτια, 4 μπάνια με w/c, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια (το ένα με τραπεζαρία), 2 αυλές, 2 βεράντες πισίνας με πισίνες. Ηλιακή θέρμανση νερού. 2 Αποθηκευτικοί χώροι. Θα περιλαμβάνονται όλα τα έπιπλα και τα εξαρτήματα.

Οι βεράντες της πισίνας προσφέρουν εκπληκτική πανοραμική θέα στις αμπελώνες του Προφήτη Ηλία και την απέραντη θέα σε όλο το Αιγαίο προς το νησί της Ανάφης και πέρα για εκπληκτική θέα στην ανατολή του ηλίου, καθώς και την εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα στην καλντέρα μόλις λίγα λεπτά μακριά.

Η τοποθεσία του καταλύματος εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στα καλύτερα που έχει να προσφέρει το νησί, ενώ παράλληλα προσφέρει μια χαλαρωτική και γαλήνια απόδραση όταν απαιτείται.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
Κ0170
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
132 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 620.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1870
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή