Γκαρσονιέρα ισόγειο, Κέντρο, Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
  • € 200.000
  • 1
  • 75
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2024
Περιγραφή
#Ρέθυμνο - #Κέντρο
#Προς πώληση Διαμέρισμα 75 τμ
Τιμή: 200.000€

Σε κεντρική περιοχή του Ρεθύμνου, βρίσκεται αυτό το διαμέρισμα προς πώληση των 75 τ.μ. Πρόκειται για ένα υπερυψωμένο ισόγειο δυάρι, που αποτελείται από ένα φωτεινό και ευάερο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα άνετο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

Το διαμέρισμα αυτή τη στιγμή είναι διαμορφωμένο για επαγγελματική χρήση, αποφέροντας εισόδημα 600€ μηνιαίως. Ωστόσο, λόγω της προνομιακής του θέσης και των ευκολιών που προσφέρει, αποτελεί εξαιρετική επιλογή και για ιδιοκατοίκηση ή τουριστική εκμετάλλευση.

Η περιοχή του Κέντρου στο Ρέθυμνο είναι ιδανική για όσους αναζητούν την άνεση της πόλης. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και υπηρεσίες, προσφέροντας άνετη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της καθημερινής ζωής. Επιπλέον, η περιοχή προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς και σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

Επιπλέον, η δυνατότητα επαγγελματικής χρήσης του διαμερίσματος αναδεικνύει την περιοχή ως έναν επιχειρηματικά ευνοϊκό προορισμό, ενισχύοντας το ενδιαφέρον για επένδυση σε αυτό το σημείο. Συνολικά, το διαμέρισμα στο Κέντρο του Ρεθύμνου προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για άνετη διαβίωση ή επιτυχημένη επιχείρηση σε μια από τις πιο δυναμικές περιοχές της πόλης.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1717831
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή