Ξενοδοχείο προς Πώληση

Βάρη - ΒάρκιζαΒάρη - Βάρκιζα
  • € 15.000.000
  • 3.000
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση ξενοδοχείο τεσσάρων επιπέδων συνολικής επιφάνειας 3.000 τ.μ. στη Βάρκιζα, σε οικόπεδο επίσης 3.000 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, και κοντά σε συγκοινωνίες, παραλία, σχολείο, πλατεία, εκκλησία, παιδικό σταθμό, super market, κέντρο πόλης και κέντρα διασκέδασης.

Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε το 1960 και ανακαινίστηκε το 2010, αποτελούμενο από ισόγειο 670 τ.μ., υπόγειο 670 τ.μ., πατάρι 400 τ.μ. και δύο ακόμα ορόφους. Στο ισόγειο έχει γίνει αλλαγή χρήσης και λειτουργεί πλέον ως επαγγελματικός χώρος μισθωμένος, προσφέροντας σταθερό εισόδημα και είναι ιδανικό για ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Το ακίνητο προσφέρει πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα στην πλατεία, το πάρκο, τη θάλασσα και το πράσινο. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, τριφασικό ρεύμα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και ενεργειακό πιστοποιητικό κατηγορίας Δ. Τα δάπεδα είναι πλακάκια. Παρά την καλή του κατάσταση, χρειάζεται ανακαίνιση.

Είναι γωνιακό, φωτεινό, διαμπερές και παραθαλάσσιο. Επίσης, περιλαμβάνει αποθήκη, εσωτερική σκάλα, κήπο και συναγερμό. Το ακίνητο διαθέτει δύο ανοιχτές θέσεις στάθμευσης και είναι μισθωμένο, προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια στους επενδυτές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
953565
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
3.000 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 15.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή