Μονοκατοικία βίλα Κέρκυρα, Αχίλλειο, Κέρκυρα

ΚέρκυραΚέρκυρα
  • € 1.500.000
  • 5+
  • 490
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Πολυτελής βίλλα συνολικού εμβαδού 490 τ.μ η οποία βρίσκεται εντός οικοπέδου έκτασης 3335 τ.μ στην περιοχή του Βιρού.
Αποτελείται από το κύριο κτίριο εμβαδού 437 τ.μ το οποίο αποτελείται από 2 επίπεδα. Από την κύρια είσοδο του ισογείου έχουμε πρόσβαση στο ευρύχωρο καθιστικό (υπάρχει και τζάκι) και την τραπεζαρία όπου υπάρχει επίσης και ένας χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο καθώς και 1 βοηθητικό WC.
Από το καθιστικό έχουμε πρόσβαση στην πολύ ευρύχωρη κουζίνα η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές ενώ από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας έχουμε πρόσβαση στον κήπο και την πισίνα.
Από το καθιστικό έχουμε επίσης πρόσβαση σε ξεχωριστό χώρο που χρησιμοποιείται ως πλυσταριό (πλυντήριο ρούχων, χώρος σιδερώματος, ντουλάπα αποθήκευσης) καθώς και στο υπόγειο γκαράζ της βίλλας.
Στον επάνω όροφο έχουμε συνολικά 2 υπνοδωμάτια (1 master bedroom), καθένα από τα οποία διαθέτει δικό του μπάνιο καθώς και μια "μικρή σουίτα" η οποία αποτελείται από 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια που χωρίζονται με συρόμενη πόρτα και έχουν 1 κοινό μπάνιο.
Η βίλλα είναι γενικά σε άψογη κατάσταση, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με λέβητα πετρελαίου και ξύλου, έχει επίσης θερμοσυσσωρευτές, κλιματιστικά, έχει μονοφασικό και τριφασικό ρεύμα καθώς και αφαλατωτή.
Εκτός της βίλλας υπάρχει επίσης ένα αυτόνομο διαμέρισμα εμβαδού 56 τ.μ (guest house) το οποίο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια (1 master), σαλοτραπεζαρία όπου υπάρχει και τζάκι, κουζίνα καθώς και μπάνιο με ντουζιέρα. Το διαμέρισμα έχει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο.
Στον καταπράσινο κήπο του οικοπέδου με το πολύ περιποιημένο γκαζόν, βρίσκουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάρμπεκιου (BBQ), την πισίνα εμβαδού 50 τ.μ καθώς και το υπαίθριο καθιστικό απ' όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με μια μοναδική, πανοραμική θέα που φτάνει από τα καταπράσινα βουνά περιμετρικά, το αεροδρόμιο και τη λίμνη Χαλικιόπουλου, το Κανόνι με το Ποντικονήσι και φτάνει μέχρι τις ακτές της Αλβανίας!!!
Εκτός των κυρίων χώρων του κτιρίου, υπάρχουν και οι βοηθητικοί χώροι (γκαράζ, υπόγειοι αποθηκευτικοί χώροι) συνολικού εμβαδού 120 τ.μ όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις για την θέρμανση την αφαλάτωση καθώς και το αυτόματο πότισμα του γκαζόν ενώ υπάρχουν τέλος και 2 ηλιακά πάνελ για την παροχή ζεστού νερού.
Το συγκεκριμένο ακίνητο συνολικά αποτελεί επίσης μια πολύ καλή επενδυτική πρόταση καθώς εκτός του ότι βρίσκεται σε ένα ήσυχο, καταπράσινο περιβάλλον, μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα που μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους, απολαμβάνοντας την μοναδική θέα που προσφέρει η προνομιακή του τοποθεσία!!!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
48330
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
490 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή