Τριάρι πρώτος όροφος, Κέντρο, Πολίχνη

Πολίχνη
  • € 99.000
  • 4
  • 95
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 95 τ.μ που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας και προσφέρει έναν ευρύχωρο χώρο διαβίωσης. Το μεγάλο σαλόνι του είναι ιδανικό για χαλάρωση και κοινωνικές συγκεντρώσεις και σε συνδυασμό με τα τρία υπνοδωμάτια, αποτελεί ιδανική και οικονομική λύση για μία οικογένεια.
Η τοποθεσία που βρίσκεται το διαμέρισμα, έχει άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και είναι πολύ κοντά σε σχολεία, καταστήματα, καθώς και στην πλατεία των Μετεώρων.
Παρόλο που το διαμέρισμα χρειάζεται μερική ανακαίνιση, προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για να διαμορφωθεί σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο και τις ανάγκες σας. Οι χώροι είναι καλοσχεδιασμένοι και λειτουργικοί και με λίγη φαντασία μπορούν να το μεταμορφώσουν σε ένα άνετο και μοντέρνο σπίτι.
Η πολυκατοικία διαθέτει ασανσέρ και πυλωτή για την στάθμευση του αυτοκινήτου σας.
Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι υπό έκδοση.

Μετέωρα / Πολίχνη

Τοποθεσία: Η περιοχή Μετέωρα / Πολίχνη βρίσκεται στη δυτική Θεσσαλονίκη και ανήκει στο Δήμο Παύλου Μελά. Θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι απο μόνη της μια μικρή πόλη καθώς έχει μια ικανοποιητική αυτάρκεια.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Μια περιοχή που καλύπτεται απο αρκετό πράσινο, με αρκετές νέες κατασκευές καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση απο το Κέντρο της Θεσσαλονίκης και υπάρχει άμεση πρόσβαση σε τουλάχιστον 2 νοσοκομεία.
Προσβασιμότητα: Άμεση πρόσβαση απο και προς περιφερειακή οδό καθώς και λεωφορειογραμμή με καλό δίκτυο συγκοινωνιών όπου υπάρχει τερματικός σταθμός.
Επενδυτική Δύναμη: Η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί σοβαρή επενδυτική πρόταση καθώς είναι πόλος έλξης για στέγαση οικογενειών. Διαθέτει πολύ καλές υποδομές, χωροταξία και ανέσεις.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02VSLH
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 99.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή