Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Μεταξουργείο, Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός

Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός
  • € 115.000
  • 2
  • 49
  • 1
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024
Περιγραφή
Αυτό το γοητευτικό διαμέρισμα βρίσκεται στη ζωντανή γειτονιά της Ομόνοιας, στην καρδιά της πρωτεύουσας και αποτελεί μια καλή επενδυτική ευκαιρία. Βρίσκεται στον 5ο όροφο μιας 7όροφης πολυκατοικίας και με εμβαδόν 49 τ.μ., είναι ιδανικό για εργένηδες, ζευγάρια ή ως ενοικιαζόμενο ακίνητο. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο, έτοιμο να υποδεχτεί το νέο του ιδιοκτήτη. Τα φυσικά υλικά του προσφέρουν ζεστασιά και ανθεκτικότητα. Για αυξημένη ασφάλεια, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με πόρτα ασφαλείας. Η πολυκατοικία διαθέτει ανελκυστήρα, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στο διαμέρισμα.
Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1965, όμως η ανακαίνιση που έχει υποστεί το 2023 το έχει μετατρέψει σε ένα πολύ κομψό και ζεστό χώρο. Η διάταξη περιλαμβάνει ένα άνετο υπνοδωμάτιο, μια λειτουργική κουζίνα, ένα καλοσχεδιασμένο μπάνιο και ένα ευρύχωρο καθιστικό ιδανικό για ψυχαγωγία ή χαλάρωση.
Αυτό το ακίνητο αποτελεί μια έξυπνη επενδυτική ευκαιρία λόγω της στρατηγικής του τοποθεσίας στην Ομόνοια, η οποία χαρακτηρίζεται από υψηλή ζήτηση για ενοικιάσεις και ισχυρό δυναμικό αύξησης της αξίας του ακινήτου.

Η Ομόνοια αποτελεί όλη την περιοχή γύρω από την Πλατεία Ομονοίας και βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, ενώ από εκεί ξεκινούν αρκετές κύριες λεωφόροι όπως οι Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αγίου Κωνσταντίνου, 3ης Σεπτεμβρίου, Πειραιώς και Αθηνάς.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα τελευταία χρόνια η περιοχή έχει δεχθεί τεράστια ανάπτυξη με αποτέλεσμα αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες να έχουν ανοίξει στην περιοχή, ενώ επίσης δραστηριοποιούνται πληθώρα εμπορικών επιχειρήσεων.
Η γενικότερη αναβάθμιση της περιοχής μέσα από διάφορα projects δεν αφορούν μόνο το τουριστικό κλάδο καθώς αρκετά εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης πρόκειται να ανοίξουν στην Ομόνοια.
Στην περιοχή βρίσκονται πολλά αξιοσημείωτα κτίρια όπως τα πρώην ξενοδοχεία Μπάγκειον και Μέγας Αλέξανδρος καθώς και το πολυκατάστημα Hondos Center.
Προσβασιμότητα: Η Ομόνοια είναι πάρα πολύ καλά συνδεδεμένη με τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας καθώς διαθέτει γραμμή μετρό, σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου καθώς και αρκετές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν την περιοχή.
Επενδυτική Δύναμη: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UVOZ
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
49 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή