Δυάρι άριστη κατάσταση, έβδομος όροφος, Κέντρο, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο
€ 600.000
3 δωμάτια
100 m²
3 μπάνια
Όροφος 7
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024
Περιγραφή
Πολύ όμορφα επιπλωμένο διαμέρισμα στο κέντρο του Παλαιού Φαλήρου, πολύ κοντά στην αγορά και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία και τη μαρίνα της περιοχής. Βρίσκεται σε κτίριο που κατασκευάστηκε το 1977 και έχει ανακαινιστεί πλήρως με υψηλή αισθητική και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό το 2019. Προσφέρεται προς πώληση πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο.

Το διαμέρισμα είναι 100τμ στον 7ο όροφο. Διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι / τραπεζαρία με κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης και 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο το καθένα. Επίσης, προσφέρει περιμετρικά μπαλκόνια, αποθήκη και πάρκινγκ. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν θερμομόνωση και κουφώματα αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης με διπλά τζάμια, αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, AC, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, κ.λπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
FR756S
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή