Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 145 τμ, Νέο Τέρμα, Μαρούσι

Μαρούσι
  • € 2.500/μήνα
  • 4
  • 145
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024
Περιγραφή
Σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου, αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή προσφέρει μια ευρύχωρη εμπειρία κατοίκησης. Με μια επιφάνεια 145 τ.μ, αυτό το διαμέρισμα διαθέτει ένα μοντέρνο σχεδιασμό που συνδυάζει άνεση και πολυτέλεια.

Η κατασκευή του ανήκει στο 1981, αλλά έχει υποστεί ολοκληρωμένη ανακαίνιση το 2002, ενισχύοντας το μοντέρνο του χαρακτήρα. Το διαμέρισμα προσφέρει 3 ευρύχωρα δωμάτια, ιδανικά για οικογενειακή ή εργασιακή χρήση.

Ο 5ος όροφος του κτιρίου δίνει την απόλυτη θέα προς το απέραντο τοπίο του Αμαρουσίου. Το διαμέρισμα διαθέτει ασανσέρ για μεγαλύτερη άνεση, καθώς και κλειστή θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας.

Τα εσωτερικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα φωτεινό σαλόνι με τζάκι για χειμερινές απολαύσεις και μια κλειστή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη. Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει ένα WC με ντουζ και ένα μπάνιο για την καθημερινή σας άνεση.

Η θέρμανση είναι εξασφαλισμένη με air-condition και αυτόνομη φυσικό αέριο, ενώ ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζει την εξοικονόμηση ενέργειας. Τα δάπεδα από ξύλο και τα κουφώματα από αλουμίνιο με διπλά τζάμια εξασφαλίζουν μόνωση και άνεση.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές με εξαιρετική θέα και πρόσβαση από άσφαλτο. Η ενοικίαση διαχειρίζεται από την www.cityproperties.gr. Κωδικός ακινήτου: 3565.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3565
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή