Τριάρι Ασβεστοχώρι, Ασβεστοχώρι, Χορτιάτης

ΧορτιάτηςΑσβεστοχώρι
  • € 500/μήνα
  • 4
  • 120
  • 1
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 3062815 - Χορτιάτης Ασβεστοχώρι ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει θέα σε δάσος, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 500 €
ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης!
Το Ασβεστοχώρι είναι κωμόπολη της Περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης και υπάγεται στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη. Έχει μόνιμο πληθυσμό 10.879 κατοίκους. Βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Χορτιάτη και σε απόσταση μόλις 7 χιλιόμετρα από την είσοδο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.(Άνω Πόλη, Πολίχνη). Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια ιδιαίτερη ανάπτυξη με αύξηση ακόμη περισσότερο του μόνιμου πληθυσμού προερχόμενου και από άλλες περιοχές. Το Ασβεστοχώρι όπως και η ευρύτερη περιοχή είναι γνωστή για το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κλίμα , χωρίς υγρασία και με ασύγκριτα καθαρό αέρα καθώς περιστοιχίζεται από δάση(δάσος Σέιχ-Σου, δάσος Κουρί, δάσος Χορτιάτη). Το Ασβεστοχώρι διαθέτει τα πάντα από υπηρεσίες, ΚΕΠ, ταχυδρομείο, σχολεία ΟΛΩΝ των βαθμίδων( ΔΗΜΟΤΙΚΌ, ΓΥΜΝΆΣΙΟ, ΛΎΚΕΙΟ), supermarket, καφέ, εστιατόρια.
Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολύ όμορφης και περιποιημένης οικοδομής. Διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια, μια εξαιρετικά ευρύχωρη σαλοκουζίνα και ένα επίσης άνετο μπάνιο. Διαθέτει ευρύχωρα μπαλκόνια μπροστά και πίσω.
Όλα τα υπνοδωμάτια και όλοι οι χώροι είναι φωτεινοί και ηλιόλουστοι. Η θέα από την μπροστινή όψη είναι πανέμορφη καθώς βλέπει το απέναντι βουνό.Θερμαίνεται με λέβητα πετρελαίου και βρίσκεται εν αναμονή για σύνδεση στο φυσικό αέριο. Το κτίριο βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο με μεγάλη αυλή που το καθιστά ΙΔΑΝΙΚΟ για οικογένεια με μικρά παιδιά. Επίσης ιδανικό για αυτούς που αποζητούν μια ποιότητα ζωής στη φύση, στον καθαρό αέρα και ταυτόχρονα ένα βήμα από την πόλη!!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3062815
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 500/μήνα
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή