Τριάρι Τούμπα, Μαλακοπή, Τούμπα

ΤούμπαΤούμπα
  • € 750/μήνα
  • 4
  • 120
  • 1
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024
Περιγραφή
ΜΑΛΑΚΟΠΗ - ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ Ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα 120τ.μ. μεικτών και 104τ.μ. καθαρών, 3ου ορόφου, με 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και θέση parking. Διαθέτει μαγνητικό κλειδί στην εξώπορτα της πολυκατοικίας με κάμερες παρακολούθησης και θυροτηλεόραση για πλήρη ασφάλεια. Υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας, 2 κλιματιστικά, πόρτα ασφαλείας, ασανσέρ από ισόγεια πρόσβαση, ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, μάρμαρα και σανίδια στα δάπεδα, εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές, πλυντήριο ρούχων και όλα τα έπιπλα. Είναι φωτεινό, διαμπερές σπίτι με ανεμπόδιστη θέα, νοτίου προσανατολισμού, άνετο με μεγάλο σαλόνι και ευρύχωρα δωμάτια για άνετη διαμονή. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή κοντά σε σχολείο και αθλητικές εγκαταστάσεις δίπλα στην είσοδο του Σέιχ Σου. Η τιμή του είναι στα 750€. Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
954736
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή