Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 200 τμ, Κέντρο, Μαρώνεια

Μαρώνεια
€ 550.000
5 δωμάτια
200 m²
2 μπάνια
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024
Περιγραφή
Πωλείται βιλα 200τ.μ με Οικόπεδο: 2.1 στρέμματα, Σπίτι: 100 τ.μ. Γκαράζ, Αποθήκη: 100 τ.μ. (κάτω από το σπίτι)
Βεράντα από πέτρα: 95 τ.μ. + οι διάδρομοι και οι σκάλες που είναι γύρω από το σπίτι και είναι επίσης από πέτρα, ίδιας λογικής και κατασκευής με την βεράντα + η μικρή βεράντα που είναι στην άκρη-άκρη του οικοπέδου

α) 2.1 στρέμματα το οικόπεδο
β) 100 τ.μ. το σπίτι πάνω, με 1 μπάνιο, 1 WC, 3 κρεβατοκάμαρες (το master bedroom βλέπει θάλασσα, όπως και ο ξενώνας) κρεβατοκάμαρα με δύο μονά κρεβάτια ελαφρώς στα πλάγια βλέπει θάλασσα, 1 κουζίνα ευρύχωρη με τραπεζαρία 8-10 άτομων, και διπλό σαλόνι. Εντοιχιζόμενες ντουλάπες και στις 3 κρεβατοκάμαρες, ταχύ-θερμοσίφωνας με δύο ταχύτητες (δηλαδή με το που ανοίξεις να τρέχει το νερό, σε 3 λεπτά ακριβώς τρέχει καυτό νερό για όση ώρα θέλει να κάνει κάποιος μπάνιο), τζάκι, θέρμανση με πετρέλαιο το χειμώνα με γερμανικό λέβητα εξαιρετικής ποιότητας και ιδανικός στο μέγεθος για τα 100 τ.μ. του σπιτιού και σώματα σε όλα τα δωμάτια, εντοιχιζόμενο ψυγείο και κουζίνα Bosch και εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων Miele. Από το σαλόνι και την κουζίνα από όπου και εάν κοιτάξεις βλέπεις θάλασσα, έχουν υπέροχη θέα. Το σπίτι διαθέτει και συναγερμό. Με αισθητήρες σε όλα τα εξωτερικά πατζούρια, στις κεντρικές πόρτες και στην πόρτα του γκαράζ. Επιπλέον, αισθητήρες/ματάκια εντός του σπιτιού και του γκαράζ. Η κεντρική είσοδος είναι πόρτα ασφαλείας με διπλή κλειδαριά πάνω και κάτω. Τέλος, το σπίτι είναι ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, σε ιδανικό ύψος.
γ) Βεράντα από εξαιρετικής ποιότητας πέτρα γύρω γύρω από το σπίτι > 150 τ.μ.
δ) 100 τ.μ. αποθήκη και γκαράζ, κάτω από το σπίτι. Όπου υπάρχει και χτισμένη κουζίνα κάτω στο υπόγειο. Πάγκοι, ντουλάπια, τραπέζι, ψυγείο και μία ψησταριά.
ε) Όλα τα υπόλοιπα στρέμματα είναι κατά πλειονότητα γκαζόν και κήπος το οποίο είναι περιποιημένο και υπάρχει ειδικό σύστημα ποτίσματος που πιάνει όλη την έκταση του γκαζόν και δρόμος (λευκό χαλίκι), και φυσικά υπάρχουν και δύο εξωτερικές ντουζιέρες.
στ) Χτισμένη Περίφραξη γύρω από όλο το σπίτι από τσιμέντο, πολύ καλής και προσεγμένης κατασκευής και με περιφερειακό φωτισμό, για να φωτίζεται όλο το σπίτι και η περίφραξη το βράδυ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6742645
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή