Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΜέθαναΜέθανα
  • € 850.000
  • 200
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Στην καταπράσινη χερσόνησο των Μεθάνων με τις ιαματικές πηγές, τις όμορφες περιπατητικές διαδρομές, τις παρθένες παραλίες με πεντακάθαρα νερά και το εξαιρετικό κλίμα, πωλείται εν λειτουργία τουριστικό κατάλυμα συνολικής επιφάνειας 200 τμ σε οικόπεδο 4.380 τμ.

Αποτελείται από συνολικά 4 δωμάτια που φιλοξενούν από 2 έως 3 άτομα και 1 μικρό διαμέρισμα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα. Κάθε δωμάτιο διαθέτει το δικό του μπάνιο και μπαλκόνι με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Μπροστά τους απλώνεται ένας όμορφα διαμορφωμένος κήπος με απεριόριστη πανοραμική θέα στον Αργοσαρωνικό που υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε ένα ειδυλλιακό μέρος!

Σε κοντινές αποστάσεις πανέμορφες παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά και μικροί κόλποι οι οποίοι συνθέτουν το υπέροχο φυσικό περιβάλλον ολόκληρης της Περιοχής.

Απέχει μόλις 8 χλμ από την πόλη των Μεθάνων και το λιμάνι το οποίο συνδέεται ακτοπλοϊκά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου με το λιμάνι του Πειραιά. Εύκολη και η οδική πρόσβαση σε περίπου 2,30 ώρες από την Αθήνα και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μια επενδυτική πρόταση που αξίζει της προσοχής σας σε μια εποχή που το wellness και οι εναλλακτικές διακοπές αποτελούν μεγάλο ζητούμενο. Πέρα από την ήδη υπάρχουσα υποδομή υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης μιας μεγαλύτερης οικοτουριστικής μονάδας σε μια επικλινή τοποθεσία με απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας, καθώς και η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
847956
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή