Ρετιρέ Γυμνασίου 12, Πανόραμα 55236, Κέντρο, Πανόραμα

ΠανόραμαΓυμνασίου 12, Πανόραμα 55236
€ 1.600/μήνα
5 δωμάτια
180 m²
2 μπάνια
Όροφος 2
Όχι Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακίνητου 11003

Σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Πανοράματος, σε μια ήσυχη, καταπράσινη γειτονιά διατίθεται προς ενοικίαση μια πολυτελής κατοικία, με μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως τα ξύλινα και μαρμάρινα δάπεδά του.

Με την είσοδο σας στο οροφοδιαμέρισμα από την πόρτα ασφαλείας εισέρχεστε σε έναν κατάφωτο χώρο όπου βρίσκεται το μεγάλο σαλόνι με το τζάκι και ο χώρος της τραπεζαρίας. Η ανεξάρτητη ευρύχωρη κουζίνα της κατοικίας περιλαμβάνει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και η μεγάλη βεράντα, όπου βρίσκεται το χτιστό μπάρμπεκιου με άμεση πρόσβαση από την κουζίνα, είναι ιδανική για στιγμές χαλάρωσης, τις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου.

Στα αριστερά θα βρείτε τον διάδρομο που οδηγεί στα δυο υπνοδωμάτια, εκ τον οποίων το ένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως laundry room, playroom ή δωμάτιο υπηρεσίας, το ευρύχωρο μπάνιο και την αποθήκη.

Στη δεξιά μεριά περνώντας από τον διάδρομο με τις εντοιχισμένες ντουλάπες βρίσκεται το δεύτερο μπάνιο του διαμερίσματος μαζί με δυο ακόμα υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτικο μπαλκόνι.

Είναι ιδανικό για οικογένειες ή για όσους αγαπούν να φιλοξενούν επισκέπτες, καθώς η κατοικία είναι διαμορφωμένη έτσι ώστε να χωρίζονται οι χώροι και να προσφέρουν ευελιξία και ιδιωτικότητα.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά που αξίζει να σημειωθούν: φωτεινό, διαμπερές, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, τρία κλιματιστικά, θέα , ηλεκτρικές συσκευές, πόρτα ασφαλείας, δυο πατάρια, αποθήκη, μεγάλη βεράντα, κατοικίδια δεκτά.

Το διαμέρισμα διατίθεται και μη επιπλωμένο.

Η διεύθυνση του ακινήτου που αναφέρεται στην αγγελία είναι ενδεικτική της θέσης του. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ

Kokkalis and Partners
Επενδυτική Αναπτυξιακή Κατασκευαστική
Τμήμα Ακινήτων :
K.EN.PA PROPERTIES
t: (+30) 2310 309422
kokkalispartners@hotmail.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11003
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 1.600/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή