Δυάρι νέο, πρώτος όροφος, Κέντρο, Χανιά

Χανιά
  • € 295.000
  • 3
  • 84
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2024
Περιγραφή
ΧΑΛΕΠΑ Σε ήσυχο σημείο της περιοχής με ωραιότατη θέα στη θάλασσα από το ισόγειο, πωλείται σε συγκρότημα κατοικιών υψηλών προδιαγραφών διαμέρισμά 1του ορόφου εμβ. 84,12 τμ με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίδεται στην εκάστη λεπτομέρεια ούτως ώστε να επιτυγχάνεται άριστος συνδυασμός άνεσης εργονομίας - πολυτέλειας - λειτουργικότητας και να προσφέρεται τα μεγιστα ποιοτική και άνετη διαβίωση.
Η κατοικια αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο και διαθέτει
Ιδιαίτερα άνετο ενιαίο χώρο (σαλόνι τραπεζαρία) κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, εξώστες εμβ.21,33τμ με σαγηνευτική θέα στην θάλασσα.
Στεγασμένη θέση στάθμευσης εμβ.12,15 τμ Αποθήκη εμβ.5,76 τμ Η κατασκευή του εν λόγω συγκροτήματος κατοικιών διακρίνεται για την ποιότητά, την λιτή και τα μεγιστα προσεγμένη αισθητική, τα μεγάλα ανοίγματα τα οποία προσφέρουν άπλετο φυσικό φωτισμό, με Ιδιαίτερη βαρύτητα να δίδεται στην ενεργειακή απόδοση του η οποία κατατάσσεται στην κατηγορία Α+, με πιστοποιημένο σύστημά θερμοπρόσοψης σε όλο το κέλυφος.Πλέον αυτών το συγκρότημα διαθέτει
Κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπη και διπλούς υαλοπίνακες Μεγάλους εξώστεςΠόρτες ασφαλείας Αυτόνομη θέρμανση “FAN COILS Ηλιακούς θερμοσίφωνες θυροτηλεόρασηΔίκτυο δομημένης καλωδίωσης τηλεφώνωνΚεραία T.V. Υποδομή συστήματος ασφαλείας, με τις απαιτούμενες θέσεις ανιχνευτών κίνησης και παγίδωνΑπέχει ελάχιστα από κοινωφελείς παροχές και προσφέρεται για μόνιμη διαμονη.**Την παρούσα στιγμή έχει αποπερατωθεί η κατασκευή από σκυρόδεμα του υπογείου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1670130
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή