Τριάρι νέο, έκτος όροφος, Νέο Παγκράτι, Βύρωνας

Βύρωνας
  • € 300.000
  • 4
  • 85
  • 2
  • 6
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024
Περιγραφή
Στην ευρύτερη περιοχή του Βύρωνα δίπλα στην μεγάλη αγορά της οδού Φιλολάου σε έναν ήσυχο δρόμο που δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου, η γεμάτη ζωή δραστηριότητα της περιοχής και σε απόσταση 1.200μ από τον σταθμό μετρό του Αγ. Ιωάννη, σε μία νεόδμητη πολυκατοικία του 2024 βρίσκεται αυτό το διαμέρισμα με δώμα του 6ου ορόφου των 85 τ.μ.. Διαθέτει στο πρώτο επίπεδο των 58 τ.μ το master bedroom, το μπάνιο και ένα ενιαίο σαλόνι - καθιστικό - κουζίνα, ενώ στο δεύτερο επίπεδο, το δώμα των 26 τ.μ υπάρχουν δύο δωμάτια και μπάνιο. Εκτός από την βεράντα και το μπαλκόνι το μοναδικό αυτό διαμέρισμα διαθέτει και ένα χώρο αποκλειστικής χρήσης 31 τ.μ με πέργκολα όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος αναψυχής BBQ, καθόσον η θέα προς την Αθήνα την Ακρόπολη, τον Πειραιά και την Αίγινα είναι ανεμπόδιστη. Το διαμέρισμα διαθέτει κλειστή θέση parking στο υπόγειο και αποθήκη. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ υψηλή με όλες τι σύγχρονες προβλέψεις όπως θερμοπρόσοψη, θυροτηλεόραση, δορυφορική κεραία, σήτες, ηλεκτρικά στόρια, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, προεγκατάσταση κλιματιστικού, συναγερμού και ηλεκτρικής φόρτισης αυτοκινήτου στο parking. Το διαμέρισμα αυτό είναι η κατάλληλη επιλογή για ένα νέο ξεκίνημα για ένα ζευγάρι ή για τη χρήση του ως δεύτερης κατοικίας.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Βύρωνας, που πήρε το όνομά του από τον Λόρδο Βύρωνα, τον Άγγλο ποιητή και Φιλέλληνα, βρίσκεται περίπου 3 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, και είναι πλαισιωμένος από το καταπράσινο λόφο του Υμηττού.
Ο Βύρωνας είναι μια κεντρική μεσοαστική γειτονιά, όπου στεγάζονται αθλητικές εγκαταστάσεις και το φημισμένο Θέατρο Βράχων, ένα δημοφιλές μέρος για καλοκαιρινές συναυλίες. Το μοναστήρι της Καισαριανής είναι μια πράσινη όαση για πεζοπορίες, πικνίκ και με εκπληκτική θέα της πόλης. Ο Βύρωνας προσφέρει τα πλεονεκτήματα της διαμονής σε μια ήσυχη γειτονιά, περιτριγυρισμένη από πράσινο, ενώ προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην πόλη και τους αρτηριακούς δρόμους. Κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ και παιδικές χαρές.
Δύο κύριες λεωφόροι, η Λεωφόρος Αλίμου-Κατεχάκη και η Λεωφόρος Μεσογείων, προσφέρουν πρόσβαση μέσα και έξω από την Αθήνα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας απέχει 35 λεπτά, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Ο Βύρωνας είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και μια ανερχόμενη περιοχή που ενδιαφέρει τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02VTB4
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή