Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΤροιζήναΤροιζήνα
  • € 40.000
  • 747
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Στην Τακτικούπολη Τροιζηνίας, μέσα στο χωριό πωλείται οικόπεδο 747 τ.μ. που οικοδομεί 400 τ.μ. για κατοικία, σε μια ήσυχη γειτονιά με μονοκατοικίες.

Η Τακτικούπολη είναι το πέρασμα για τη χερσόνησο των Μεθάνων που είναι πλούσια σε αρχαιολογικά ευρήματα και φυσικές ομορφιές, με την πόλη των Μεθάνων σε απόσταση μόλις 13 λεπτά με το αυτοκίνητο, με τα φημισμένα ιαματικά λουτρά, τις γραφικές ταβέρνες και τις πολυάριθμες παραλίες για να κάνεις το μπάνιο σου και να χαλαρώσεις!

Η περιοχή προσφέρεται τόσο για εξερεύνηση όσο και για ήσυχες διακοπές ή μόνιμη κατοικία, μακρυά από την πολυκοσμία σε μέρη που ο χρόνος λες και έχει σταματήσει αρκετά χρόνια πίσω. Αν φυσικά κάποιος θέλει να ζήσει σε πιο έντονους ρυθμούς και αναζητά τον κόσμο, την κίνηση και την διασκέδαση, ο Γαλατάς και το κοσμοπολίτικο νησί του Πόρου ακριβώς απέναντι απέχουν μόλις 17 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Σε κοντινή απόσταση (4 χιλ)βρίσκεται και ο υδροβιότοπος της Ψήφτας, ένας από τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Ελλάδας που έχει κηρυχθεί ως «περιοχή εξαίρετου φυσικού κάλλους».

Απέχει 154 χιλ από την Αθήνα, 41 χιλ από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, 10 χιλ από το Γαλατά και έχει εύκολη πρόσβαση στα νησιά του Αργοσαρωνικού και την ευρύτερη περιοχή του Πορτοχελίου, ενώ μέσω Μεθάνων υπάρχει και ακτοπλοϊκή σύνδεση με το λιμάνι του Πειραιά.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας, καθώς και η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
775624
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
747 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 40.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή