Διαμέρισμα Βουρβουριά, 1, Δαμαριώνας, Νάξος - Δρυμαλία

Νάξος - ΔρυμαλίαΒουρβουριά, 1
€ 350/μήνα
70 m²
Όροφος T
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2024
Περιγραφή
Μερικως επιπλωμενο. Ζεστο νερο απο την θερμανση το χειμωνα και απο τον ηλιακο το καλοκαιρι. Οι θερμοσιφωνες εγκατασταθηκαν πριν ενα χρονο. Η μπροστινη πόρτα αντικασταθηκε πριν ενα χρονο. Διακοσμητικο καγκελο ασφαλειας στο πλαινο παραθυρο, σιτα στο παραθυρο της κουζινας και στις 2 πορτες (κεντρικη και πλαϊνή) Αποκλειστικα ιδιωτικο παρκινγκ, Βρισκεται σε ήσυχο μέρος αλλα συναμα κεντρικο.
Αποτελειται απο 4 δωματια κουζινα, μικρο μπανιο, υπνοδωματιο, σαλονι, δωματιο πολλαπλων χρησεων.
Διατιθεται χωρος για κηπο.
Λεωφορειο περναει 2 φορες την ημερα μεσα απο το χωριο και περισσοτερα στην εισοδο του χωριου.
Το χωριο βρισκεται αναμεσα στο Χαλκι και στο Δαμαριωνα και προφερει ευελιξια και ιδιωτικοτητα. Ειναι ενα πολυ παλιο χωριο με ρυακια και προσφερεται για ωραιους περιπατους στην φυση. Απο τα 16 σπιτια μονο τα 7 κκατοικουνται μονιμα.
Εντος 5 με 10 λεπτων με τα ποδια υπαρχουν φουρνος, μινι μαρκετ, κρεοπωλειο, Φαρμακειο, Εκκλησια, DIY, ταβερνα, ξυλουργειο, νηπιαγωγειο, δημοτικο σχολειο, αιθουσα εκδηλωσεων. Στο Χαλκι υπαρχει μεγαλο σουπερμαρκετ, μινι μαρκετ, φαρμακειο, πιτσαρια, μπαρ, καφενειο, καφετεριες, φουρνος, κρεπερι, ζαχαροπλαστειο, ταβερνες, αιθουσες τεχνης, εργαστηρι υφαντων, ποτοποιια, καταστημα ενδυσηςi, ταχυδρομικο πρακτορειο, βενζιναδικο παραρτημα του Δημαρχειου, Πυροσβεστικη, Γυμνασιο, Λυκειο, Ειδη δωρων και γραφικης υλης, καταστημα βοτανων και καρυκευματων, Εκκλησιες και Μικροι Ναοι .Κατα την διαρκεια του καλοκαιριου κυριως λαμβανουν χωρα πολλες εκδηλωσεις τοπικες και διεθνεις..

Επισης, πολλα καταστηματα κατοπιν τηλεφωνικης παραγγελιας παραδιδουν στο σπιτι: απο τον φουρναρη και τον φαρμακοποιο μεχρι το σουπερ μαρκετ την πιτσαρια ,την ταβερνα και την καφετερια. .

Επιπροσθετως δυνεται η δυνατοτητα περισυλλογης φρουτων και ελαιοκαρπου δωρεαν απο κτημα του ιδιοκτητη ευρισκομενο εντος 10 λεπτων με τα ποδια απο το διαμερισμα.

Το διαμερισμα διατιθεται για μακρα μισθωση σε φιλοζωο κατω απο την τιμη της αγορας με ανταλλαγμα την σιτιση των γατων εξω (το φαγητο θα παραδιδεται στον ενοικαστη πληρωμενο).

Tο διαμερισμα θα παραδοθει βαμμενο εσωτερικα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6756525
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 350/μήνα
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης