Δυάρι Καλλικράτη, Κορδελιό-Εύοσμος 56238, Κέντρο, Εύοσμος

ΕύοσμοςΚαλλικράτη, Κορδελιό-Εύοσμος 56238
  • € 177.000
  • 3
  • 107
  • 3
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024
Περιγραφή
Απευθείας συνεργασία με την κατασκευαστική, χωρίς μεσιτικά!

Το νεόδμητο ακίνητο βρίσκεται σε συγκρότημα οικοδομών που ανεγέρθηκε επί της οδού Καλλικράτης, στον Εύοσμο Άνωθεν Περιφερειακού. Παρακολουθήματα του διαμερίσματος αποτελούν μία θέση στάθμευσης και αποθηκευτικός χώρος. Αποτελείται από δύο μεγάλα δωμάτια, ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, ένα λουτρό, ένα βοηθητικό WC – αποθήκη καθώς και τρία ευρύχωρα μπαλκόνια. Ο προσανατολισμός του είναι νοτιοδυτικός.

* ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ*

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ

Στο δάπεδο έχει τοποθετηθεί υαλωμένος τεχνητός γρανίτης. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για δάπεδα διαμερισμάτων λόγω της αντοχής, της ευκολίας στον καθαρισμό και της εξαιρετικής αισθητικής.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας διαθέτει σασί με 8 σταθερά σημεία κλειδώματος + 10 κινητά σημεία κλειδώματος. Είναι πιστοποιημένη με πιστοποίηση αντιδιάρρηξης CLAS 2 με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 1627-1630.

Κατασκευάστηκε από γαλβάνιζέ λαμαρίνα τύπου DX 51 Z 140 και μεταξύ άλλων διαθέτει τα εξής:

• Νέο τύπου ρεγουλατόρου με ρόλερ για ελαφρύ κλείσιμο και αντικλεπτικό αντίκρυσμα με σκοπό την αποφυγή διάρρηξης με ταυτότητα.
• Συρόμενο αεροφράκτη με εύκολη αλλαγή – επανατοποθέτηση, και επιπλέον αεροφραγές για την απόλυτη κάλυψη των κενών.
• Λάστιχο με φτερό στην κάσα με σκοπό την μέγιστη ανεμοπερατότητα και επιπλέον αυτοκόλλητο ARUCAFLEX στο πορτόφυλλο.
• Λειτουργία μερικού ανοίγματος με δυνατότητα μπλοκαρίσματος και των δύο πλευρών της πόρτας.
• Κάσωμα κλειστού τύπου με βαφή αντικράτς RAL9005 ΝΕΟΚΕΜ ΜΕ ΚΩΔ.:PP 300/ 9005 / PM.
• Δυνατότητα επιλογής ειδικών καταστάσεων.
• Μπιζουτέ πηχάκι συγκράτησης.
• Αεροφραγές.
• Μη αντιγραφόμενο κύλινδρο νέου τύπου.

Το χρώμα που επιλέχθηκε για τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εξωτερικό φύλλο της πόρτας, είναι το Maron.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πόρτα εισόδου της οικοδομής είναι επίσης θωρακισμένη - ασφαλείας, διαθέτει ακριβώς το ίδιο σασί, με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και επιπλέον το εξωτερικό της φύλλο είναι υπενδεδυμένο με PVC FOIL, χρώματος BETON GREY, για αποφυγή φθοράς από νερό.

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ – STELRAD

Ο βρετανικός Όμιλος Stelrad Radiator Group, ο μεγαλύτερος παραγωγός panel στην Ευρώπη, με 9 εκατομμύρια panels ανά έτος, διαθέτει στην ελληνική αγορά τη σειρά Termolux. Μία σειρά προϊόντων που διατίθενται σε όλη την Ευρώπη στην ίδια συσκευασία και σύμφωνα με τις ίδιες προδιαγραφές, καθιστώντας αυτή την κατηγορία panel αξεπέραστες ως προς την καινοτομία, την ποιότητα και την απόδοση.

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Τα είδη υγιεινής (λεκάνη καζανάκι, νιπτήρας, λουτρό) καθώς και οι μπαταρίες νιπτήρος, λουτρού και κουζίνας έχουν αγοραστεί από αντιπροσώπους κορυφαίων παγκόσμιων οίκων όπως η TEMA, Siamp Monaco και Creavit.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα κουφώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι γερμανικά, συνθετικά με διπλό τζάμι της εταιρείας ΚΒΕ (Kunststoffproduktion für Bau- und Elektrotechnik). Η KBE απολαμβάνει διεθνή καταξίωση ως πρωτοπόρος στην διέλαση υψηλής απόδοσης. Το εργοστάσιό της στο Βερολίνο, ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής PVC-U στην Ευρώπη, παράγει επί του παρόντος με περίπου πενήντα γραμμές διέλασης. Τα συγκεκριμένα επιλέχθηκαν για τους παρακάτω λόγους:

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στο διαμέρισμα έχουν τοποθετηθεί δύο κλιματιστικά Skytec 12000 BTU (ένα στο σαλόνι και ένα στο Master bedroom). Συγκεκριμένα τα Skytec ASW 23 i/o. Επιλέχθηκαν ανάμεσα σε διάφορα άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά λόγω των χαρακτηριστικών τους: Λειτουργία Self Clean, Λειτουργία WiFi READY, Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32, Έξυπνη λειτουργία Απόψυξης, Λειτουργία Άνετου Ύπνου “SLEEP”, Λειτουργία Χρονοδιακόπτη “TIMER”, Φίλτρο Active Carbon.

EXTRAS

· Το διαμέρισμα διαθέτει εγκατεστημένο καινούργιο ηλεκτρομπόιλερ Duroglass 80Lt.
· Απορροφητήρας Davoline Καμινάδα 60cm Inox.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η στρατηγική τοποθεσία του συγκροτήματος το καθιστά ιδανικό για εύκολες μετακινήσεις σε όλο το φάσμα της πόλης και παρέχει άμεση πρόσβαση σε κεντρικές αρτηρίες. Συγκεκριμένα:

· 200μ από τον Περιφερειακό Θες/νίκης
· 1600μ από την Εγνατία Οδό
· 1500μ από την οδό Μοναστηρίου
· 4χλμ από το Λιμάνι Θεσ/νίκης

Αποκτήστε τώρα την κατοικία των ονείρων σας σε μία από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές του Εύοσμου, και εξασφαλίστε ένα μέλλον γεμάτο προοπτικές. Οι σύγχρονες ανέσεις, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η στρατηγική τοποθεσία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης. Εκμεταλλευτείτε αυτή την μοναδική ευκαιρία για να επενδύσετε στην άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας, και κάντε την εμπειρία ακόμα καλύτερη με τα προνομιακά μας πακέτα και τις εξατομικευμένες επιλογές που προσφέρουμε.

Μη διστάσετε να μας ζητήσετε το flyer με την αναλυτική παρούσιαση του ακινήτου!

Καράμπελας Νίκος
+30 6930327174 (Viber, WhatsApp)
nkarampelas@anaptiksiaki.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
525_A1_2
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
107 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 177.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή