Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΒάμοςΛικοτιναρά
  • € 25.000
  • 306
Περιγραφή
Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα και αποκτήστε το δικό σας σπίτι στο γραφικό και ήσυχο χωριό της Λυκοτιναράς, κοντά στον Κεφαλά στην περιοχή του Αποκόρωνα στο Νομό Χανίων. Απολαύστε την πανοραμική θέα στον κόλπο του Αλμυρού προς την πόλη του Ρεθύμνου και πέρα από τους λόφους του Τρούλη. Κάντε μια βόλτα στο δάσος των Ξερακίων με τα ψηλά βελανιδιά και να ακούσω τις κλήσεις του σπάνιου κορακιού που ζουν ακόμα εκεί. Κάντε βόλτες νωρίς το πρωί στον παλιό πύργο για να δείτε τον ήλιο να ανατέλλει ή απλά χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα στην αυλή σας.

Το οικόπεδο Νο4 στο Likotinara project, βρίσκεται μέσα στον οικισμό της Λικοτιναράς, στην περιοχή Βάμος. Είναι οικόπεδο δίπλα στην Επαρ.Οδ. Λιτσάρδας - Λυκοτινάρας με θέα στη θάλασσα και στους ορεινούς όγκους της γύρω περιοχής. Είναι εντός οικισμού με εμβαδόν 306m2 και δίνει δυνατότητα δόμησης 100m2 και κάλυψης 100m2.

Η Greek Dreams έχει ήδη μελετήσει την κατοικία και έχει έτοιμα σχέδια, τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να αναλάβουμε την κατασκευή της κατοικίας σας με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Λικοτιναρά Νο4 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
306 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 25.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή