Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΒάμοςEparchiaki Odos 45-Kalyvion-Plakas 73007
  • € 700.000
  • 3.773
Περιγραφή
Επενδυτική ευκαιρία, οικόπεδο προς πώληση σε μια προνομιακή τοποθεσία στην περιοχή Αποκόρωνας, στα Χανιά Κρήτης. Το περιουσιακό αυτό στοιχείο είναι ένα σπάνιο οικοδομήσιμο οικόπεδο στα περίχωρα του χωριού της Αλμυρίδας, ένα από τα τελευταία εναπομείναντα κομμάτια κενών οικοπέδων κατά μήκος της παραλίας Αλμυρίδα - Πλάκα.

Είναι ο τέλειος τύπος οικοπέδου που οι επενδυτές θέλουν να αναπτύξουν. Είναι ελαφρώς κεκλιμένο καθιστώντας εύκολο να σχεδιάσετε μια υπέροχη διάταξη ενός συγκροτήματος βιλών ή ενός ξενοδοχείου έως 1128τμ.

Εξαιρετική τοποθεσία, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στην εξοχή. Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια αραιοκατοικημένη και ήσυχη περιοχή και με άμεση πρόσβαση στο δρόμο.

Σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια θα φτάσετε στο κέντρο της Αλμυρίδας, στα εστιατόρια, καταστήματα και την αμμώδη παραλία. Η Αλμυρίδα βρίσκεται σε μια βολική τοποθεσία ανάμεσα στις Καλύβες και την Πλάκα. Όμορφες παραλίες και καταπράσινη φύση με μονοπάτια για περπάτημα είναι μερικές από τις ανέσεις που θα απολαύσετε ως κάτοικος της Αλμυρίδας.

Τα δίκτυα νερού και ρεύματος συνδέονται εύκολα καθώς βρίσκονται πολύ κοντά.

Μην χάσετε αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία να αποκτήσετε ή να επενδύσετε σε ένα σπάνιο, προνομιακό, παραθαλάσσιο κενό οικόπεδο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
APALM00081 - 19/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
3.773 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή