Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Δροσιά
  • € 920.000
  • 5+
  • 566
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται συγκρότημα δύο πολυτελών κατοικιών, ιδιαίτερης αντισεισμικής κατασκευής με το σύνολο των τοίχων να είναι απο οπλισμένο σκυρόδεμα πάχους 30εκ, συνολικού εμβαδού 566τμ.
Η πρώτη κατοικία αποτελείται απο ισόγειο με σαλόνι, κουζίνα και wc, 1ο όροφο με 2 Υ/Δ master με μπάνιο, 2o όροφο εσωτερικα σοφίτα με υπνοδωμάτιο και βεράντα μοναδικής θέας.
Η δεύτερη κατοικία αποτελείται απο ισόγειο σαλόνι, τραπεζαρία κουζίνα, wc, 1ος όροφος με 1 Υ/Δ master με πολυτελή τουαλέτα, 2 Υ/Δ με κοινόχρηστη τουαλέτα, 2ος όροφος σοφίτα Υ/Δ και μπανιο με βεράντα επίσης μοναδικής θέας.
Η πολυτέλεια στην κατασκευή συνεχίζεται και εσωτερικά με τα ξύλινα δάπεδα που καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια των οικιών με συνδυασμό πολυτελούς γρανίτη δαπέδου. Η δεύτερη κατοικία έξυπηρετείται με πάρκιν 2 αυτοκινήτων, υπόγειο χώρο στούντιο, βοηθητικών χώρων νοικοκυριού. Το συγκρότημα διαθέτει ηλεκτρογεννήτρια για ηλεκτροδότηση σε περίπτωση διακοπών. Το συγκρότημα περιβάλλεται απο κήπο και υπάρχουν διαθέσιμα προς κατασκευή 145τμ υπόλοιπης δόμησης σε σημείο του οικόπεδου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-726291 - 23/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
566 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 920.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή