Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 192 τμ, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 780.000
  • 3
  • 192
  • 1
  • 8
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδ: 1688 - Θεσσαλονίκη κέντρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο Διαμέρισμα ( ΚΑΘΑΡΆ 70τ.μ. ) συνολικής επιφάνειας 92 τ.μ. Μπαλκόνια 100 τ.μ. στον 8 ο όροφο. Αποτελείται από 2 Υπνοδωμάτια, Σαλοκουζίνα, Μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2009 και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει Θέα σε Θάλασσα, Κουφώματα Αλουμινίου συρόμενα, Πόρτα Θωρακισμένη, Ανελκυστήρα , A/C, Συναγερμό, Έπιπλα, Ηλ. Συσκευές, Τέντες, Σίτες, Διπλά τζάμια, Ηλιακό θερμοσίφωνα,

Το σπίτι είναι 92 τετραγωνικά μέτρα με βεράντα 100 τετραγωνικών μέτρων θέα στη θάλασσα από όποια πλευρά και αν καθίσετε διαμέρισμα 8ου ορόφου - ρετιρέ.
Έτος κατασκευής: 2009
Διανομή από τη θάλασσα: 70 μ
Διανομή Προς το αεροδρόμιο: 16 χλμ
Θέρμανση: Ντίζελ. Ανελκυστήρας
Πλήρως ανακαινισμένο περίπου ενάμιση χρόνο πριν, έχει ξύλινα πατώματα σε όλο το σπίτι. Σε όλα τα δωμάτια και σαλόνι Έχει νέο κλιματισμό σε όλο το σπίτι. Έχει νέες οθόνες. Νέο ενσωματωμένο ψυγείο με νερό και πάγο, νέες ηλεκτρικές συσκευές, πλυντήριο πιάτων, κουζίνα και τζάκι. Και πάνω από τη γυψοσανίδα είναι μονωμένη ολόκληρο το σπίτι για προστασία από τη ζέστη και το κρύο. Πόρτα ασφαλείας. Όλοι οι χοροί (και τα δωμάτια) διαθέτουν καλωδίωση Dolby Surround 5.1 στην οροφή στο σαλόνι και και τα δύο δωμάτια έχουν έτοιμη καλωδίωση στην οροφή για τηλεόραση με επιτοίχια βάση. Σε όλο το σπίτι υπάρχει καλωδίωση για συναγερμό. Καλωδίωση για φωτιά. Καλωδίωση στο σαλόνι με μια έτοιμη βάση για έναν προβολέα και ένα κρυφό πανί προβολέα που δεν είναι ορατό. Διαθέτει επίσης έτοιμη καλωδίωση στη σοφίτα για σύστημα παρακολούθησης κάμερας. Και στα δύο δωμάτια υπάρχουν ντουλάπες (σε ένα δωμάτιο τοποθετημένο και στα άλλα τεράστια ντουλάπια με καθρέφτη) Σε ολόκληρο το σπίτι Έχει κρυφό φωτισμό και όλα τα φώτα ρυθμίζονται με Dimmer-dimmers. Το σπίτι είναι επιπλωμένο 90% και εξαρτάται από τον καθένα να είναι πλήρως επιπλωμένο έως 100% εάν το επιθυμούν. Το μπαλκόνι διαθέτει γκαζόν με τζακούζι, πλαστικούς διαδρόμους, εξωτερικό τραπέζι και ξαπλώστρες. Σκεπαστός χώρος στάθμευσης παρέχεται με πολύ μικρή χρέωση στην περιοχή Λαδάδικα. Δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα της ιδιοκτησίας είναι ότι δεν υπάρχει θόρυβος στον τελευταίο όροφο όπου βρίσκεται το σπίτι και μπορεί κανείς να απολαύσει τον εξωτερικό χώρο όλες τις ώρες της ημέρας και το ηλιοβασίλεμα. Επίσης απέναντι από το κτίριο υπάρχει 24ωρη ασφάλεια 365 ημέρες το χρόνο από την αστυνομία, καθώς υπάρχει ένα κτίριο που στεγάζει πρεσβεία. Για να έχετε μια καλύτερη εικόνα της ιδιοκτησίας, παρακολουθήστε το βίντεο στο YouTube Σας ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε ερώτηση έχω στη διάθεσή σας.
Contact details: Prefecture of Thessaloniki / Perea 57019 / Ampelokipon 6.
(+30)6988333388 (Viber - WhatsApp)
(+30)2392 500056
www.home-ingreece.com
voronin.realestate@gmail.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1688 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
192 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
8° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 780.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή