Ξενοδοχείο προς Πώληση

Σκιάθος
  • € 3.650.000
  • 600
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 3907 - Σκιάθος Χώρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ξενοδοχείο συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ. ισόγειο . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένο το 2015 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, A/C, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, διπλά τζάμια απόσταση από αεροδρόμιο 2000 μέτρα - Τιμή: 3.650.000 € Το Kallisti Apartments απέχει 300μ. από το Σπίτι του Παπαδιαμάντη και το λιμάνι της Σκιάθου. Στο ισόγειο υπάρχουν τέσσερα καταστήματα και δυο διαμερίσματα 40 τμ το καθένα .Στο ισόγειο υπάρχει και αυλή 100 τμ στολισμένη με δένδρα και λουλούδια .Στον ημιώροφο υπάρχει ένα γραφείο 40 τμ .Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 8 διαμερίσματα (απο 55-7-0 τμ το καθένα ) . Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το αεροδρόμιο της Σκιάθου, σε απόσταση 2χλμ. από το κατάλυμα. Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και δωμάτια Καλλίστη, βρίσκονται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης της Σκιάθου στην οδό Παπαδιαμάντη.Το κτήριο είναι σύγχρονο και καλαίσθητο και πληροί όλες τις προυποθέσεις για μία ευχάριστη διαμονή.Όλα τα 10 δωμάτια προσφέρουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση με πολλά κανάλια. Σας προσφέρουν ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και μπουρνούζια στο μπάνιο.
Επίσης, έχει ηλεκτρικό βραστήρα, ψυγείο και γυάλινα σκεύη.

Το μεσιτικό γραφείο Παπαδημητρίου ,για επιλεγμένα ακίνητα, διαθέτει ιπτάμενο όχημα ( DRONE) για πανοραμικά βίντεο και φωτογραφίες.To μεσιτικό γραφείο Παπαδημητρίου σας καθοδηγεί καθ όλη τη διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου και σας βοηθάμε σε κάθε βήμα για την εύρεση της ιδανικής ιδιοκτησίας για σας.  
Το γραφείο μας συνεργάζεται στενά με διακεκριμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες δικηγόρους συμβολαιογράφους και οικονομικούς συμβούλους.  
Όλοι μαζί συγκροτούν μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών που εγγυάται τον επιτυχή χειρισμό όλων των εξειδικευμένων εκείνων ζητημάτων που υπάρχουν στα πλαίσια μιας κτηματομεσιτικής συναλλαγής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3907 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
600 m²
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 3.650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή