Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΑρτέμιδαΆνω Λεχώνια
  • € 900.000
  • 361
  • 3+
Περιγραφή
Νότιο Πήλιο, πωλείται πέτρινο αρχοντικό οίκημα τριών επιπέδων 304,4τμ., με επιπλέον ακίνητο 56,6τμ., σε οικόπεδο 681,81τμ., εντός σχεδίου, 1500μ. από τη θάλασσα, στο κέντρο του χωριού, πάνω σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Στο ισόγειο διαθέτει ένα χώρο υποδοχής, ένα δωμάτιο που τώρα χρησιμοποιείται ως γραφείο, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, τζάκι, ένα μπάνιο με ντουζιέρα, ένα δωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα, ένα ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο με ένα W.C. και το λεβητοστάσιο. Στον 1ο όροφο ανεβαίνουμε είτε από την μαρμάρινη εξωτερική σκάλα, είτε από την ξύλινη εσωτερική σκάλα, όπου βρίσκουμε ένα φωτεινό κεντρικό χωλ, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε 2 υ/δ με ξεχωριστά μπάνια με ντουζιέρες και σε ένα αποθηκευτικό βοηθητικό χώρο.
Στο 2ο όροφο ανεβαίνουμε με εσωτερική ξύλινη σκάλα, όπου υπάρχει ακόμη ένα σαλόνι με εκπληκτική θέα μέχρι τη θάλασσα, ένα χωλ και 2 υπνοδωμάτια με ξεχωριστά μπάνια με ντουζιέρες.
Κάθε υ/δ του κτιρίου είναι χρωματισμένο με ξεχωριστή χρωματική παλέτα και οι οροφές τους έχουν οροφογραφίες με προσεγμένους χρωματισμούς, πραγματικά κομψοτεχνήματα. Στην οικία υπάρχει εγκατάσταση ψύξης-θέρμανσης με Fan Coil (χρησιμοποιούνται δύο εξωτερικές μονάδες της DAIKIN για ψύξη και λέβητας πετρελαίου για θέρμανση και zεστό νερό χρήσης, της Buderus), χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Τα δάπεδα είναι ξύλινα καλοδιατηρημένα. Η οικία πωλείται επιπλωμένη, με όλα τα έπιπλα των υπνοδωματίων που φαίνονται στις φωτογραφίες.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κατοικία ή και σαν ξενώνας, αφού πληροί όλες τις προδιαγραφές γι αυτή την χρήση.
Μέχρι τώρα λειτουργεί σαν παραδοσιακός ξενώνας, με άριστες κριτικές. Στον κήπο υπάρχει ένα επιπλέον κτίσμα 21,85τμ., το οποίο χρησιμοποιείται σαν υπαίθρια κουζίνα, που όμως προβλέπεται να στεγαστεί και να αποτελέσει έναν επιπλέον βοηθητικό χώρο. ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ Lion Real Estate [www.lionrealestate.gr].
Μέλος του Δικτύου της GreekEasy [www.getgreekvisa.com]
Ζωοδόχου Πηγής 38-40,10681, Αθήνα.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Κα ΕΛΕΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: 6907456466
Ε-mail: e.asimakopoulou@lionrealtors.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
693716 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
361 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1920
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή