Τριάρι άριστη κατάσταση, Χαροκόπου, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 500.000
  • 4
  • 128
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ,Καλλιθέα, στο ύψος της Χαροκοπείου Σχολής, πλήρως ανακατασκευασμένη ισόγεια υπερυψωμένη ανεξάρτητη κατοικία 128τμ + 12τμ αίθριο + 150τμ κήπος, με δική της είσοδο σε διπλοκατοικία, διαμπερής, με κλειστό υπόγειο πάρκινγκ σε διπλανή πολυκατοικία, σε οικόπεδο 300τμ με υπόλοιπο συντελεστή δόμησης. Η κατοικία βρίσκεται σε φάση ολικής ανακατασκευής. Πρόκειται για υπερπολυτελή και υπερσύγχρονη κατοικία με 3 υπνοδωμάτια όλα με δικό τους μπάνιο, το μεγαλύτερο με μπανιέρα υδρομασάζ 2 θέσεων, διπλούς πέτρινους νιπτήρες και θολωτή οροφή με φωτισμό οπτικών ινών. Τα 2 από τα τρία μπάνια έχουν γυάλινους τοίχους με τα υπνοδωμάτια.Στην κατοικία έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα υλικά και έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον πλήρη αυτοματισμό της κατοικίας με τα πιο σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού και ασφάλειας. Όλα τα κρύσταλλα είναι τριπλά, ασφαλείας και θερμοδιακοπτόμενα, τα ρολά είναι βιομηχανικού υπέρ-βαρέως τύπου και ελέγχονται μέσω κινητού. Μέσω κινητού μπορούμε επίσης να ελέγχουμε το φωτισμό του σπιτιού και του κήπου, τις ηλεκτρονικές κλειδαριές του κάθε δωματίου, την κεντρική είσοδο, την θέρμανση και την ψύξη, τον συναγερμό, τις κάμερες, ακόμα και την κεντρική παροχή του νερού.
Στον εξοπλισμό του σπιτιού περιλαμβάνονται: αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, εντοιχιζόμενη εστία φυσικού αερίου 5 θέσεων, εντοιχιζόμενος φούρνος, απορροφητήρας οροφής γυάλινος, ηλεκτρικό τζάκι τηλεχειριζόμενο, ηλιακός θερμοσίφωνας, ηλεκτρονικές κλειδαριές, υπερσύγχρονος συναγερμός με 4 κάμερες, πρίζες με Wi-Fi, θωρακισμένη κεντρική πόρτα με ηλεκτρομηχανική κλειδαριά, και πολλά άλλα.
Το σαλόνι επικοινωνεί με το αίθριο με κρυστάλλινες συρόμενες πόρτες που ανοίγουν πλήρως δημιουργώντας ένα επιπλέον σαλόνι πριν την είσοδο στον κήπο. Ο κήπος έχει ανακατασκευαστεί από το μηδέν, με κρυφούς φωτισμούς, επένδυση ξύλου και γρανίτη περιμετρικά, με χώρους καθιστικού, φαγητού ή διασκέδασης. Από τον κήπο υπάρχει σκάλα που οδηγεί στην αποθήκη 15τμ που βρίσκεται κάτω από το αίθριο.
Η λίστα με τον εξοπλισμό και τους αυτοματισμούς του σπιτιού είναι πολύ μεγάλη. Η σχεδίαση είναι υπέρ-σύγχρονη και μίνιμαλ.
3D VIEW :
τιμή 500.000€, κωδ. 4153 (Κατά την επίδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α. Φ.Μ. του ενδιαφερομένου ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072 /11. 4. 2012. ) Με κάθε αγορά κατοικίας παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη για 1(ένα) Έτος, REG - REAL ESTATE GREECE , www.regrealestate.com , e-mail: regrealestate@hotmail.com, +302111990343
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
4153 - 17/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
128 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή