Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΣκόπελοςΣΚΟΠΕΛΟΣ ΧΩΡΑ
  • € 135.000
  • 433
Περιγραφή
Στο νέο οικισμό στην κατοικημένη περιοχή "Λιβάδι", μέσα στη χώρα της Σκοπέλου σε προνομιακή θέση, ένα δρόμο πάνω από τη θάλασσα και 100μ από το μεγαλύτερο νέο λιμάνι του νησιού βρίσκεται το γωνιακό εντός σχεδίου οικόπεδο των 433τμ άρτιο και οικοδομήσιμο (συντελεστής δόμησης 50%) . Το εν λόγω οικόπεδο συνορεύει με δημοτικό δρόμο και έχει παροχής ύδρευσης και ηλεκτρικού ρεύματος. Το οικόπεδο είναι κατάλληλο για κατασκευή βίλας/μονοκατοικίας η θα μπορούσε να αξιοποιηθεί λόγω της πλεονεκτικής θέσης του ως Small Luxury Boutique Hotel.
Η χώρα της Σκοπέλου είναι χτισμένη αμφιθεατρικά και έχει χαρακτηριστεί επίσημα ως παραδοσιακός οικισμός και φημίζεται για την γραφικότητα της με στενά πλακόστρωτα δρομάκια και ασβεστωμένα σπίτια με ποικίλες αρχιτεκτονικές
επιρροές (βενετσιάνικη, πηλιορείτικη, νεοκλασική, κυκλαδίτικη ) . Διαθέτει τρεις οικισμούς τον παραδοσιακό , τον παλιό (Κάστρο ) που αποτελεί και σήμα κατατεθέν με την ομώνυμη Παναγίτσα του κάστρου (εκκλησάκι) που είναι χτισμένος πάνω στην αρχαία Ακρόπολη και ο νέος από την ακριβώς απέναντι πλευρά του λιμανιού η περιοχή Λιβάδι. Σκόπελος το νησί του δάσους (στο 80% καλύπτεται από πεύκα ) με την απαράμιλλη της ομορφιά έχει χαρακτηριστεί ως επίγειος παράδεισος και ως το πράσινο και γαλάζιο νησί του Αιγαίου (παγκόσμιος οργανισμός βιοπολιτικής) όπου το πράσινο σβήνει στο γαλάζιο τυχαία δε γυρίστηκε η δημοφιλής ταινία του Hollywood "MAMA MIA".
Κωδικός ακινήτου (67939). Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://cityvalue.gr. Ζητήστε επίσκεψη, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου δημοσίευσης https://cityvalue.gr/property/67939-2 .

Στο CityValue Real Estate οι υπηρεσίες – One Stop Shop – που παρέχουμε καλύπτουν όλο το φάσμα της διαδικασίας. Από την εύρεση/πώληση ενός ακινήτου, έως την διαχείριση και ανακαίνιση του. Επίσης, έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τον νομικό, τεχνικό έλεγχο του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, καθώς και την σύνταξη έκθεσης εκτίμησης για λογαριασμό σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
67939 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
433 m²
Οικοδομήσιμη επιφάνεια
218 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή