Τριάρι δεύτερος όροφος, Κέντρο, Τυμπάκι

Τυμπάκι
  • € 90.000
  • 4
  • 80
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Διαμέρισμα 80 τ. μ , με 3 υπνοδωμάτια , 1 μπάνιο , ανεξάρτητη κουζίνα άπο τα υπόλοιπα δωμάτια , με πολύ όμορφη θέα , πολύ κοντά σε αγορά , στο κέντρο της κωμόπολης.
Ο δήμος της Φαιστού βρίσκεται στο νότιο σημείο του νομού Ηρακλείου. Είναι διάσημη για τις εκπληκτικές παραλίες και για το αρχαίο παλάτι της Φαιστού, όπου βρέθηκε ο αρχαίος δίσκος της Φαιστού, που χρονολογείται από τον αρχαίο μινωικό πολιτισμό. Η μοναδική παραλία των Ματάλων σας περιμένει και δείτε με τα μάτια σας γιατί οι χίπις της δεκαετίας του '60 έκαναν αυτό το μέρος το ιδανικό σπίτι τους. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη λίμνη του Ζαρού για ένα χαλαρωτικό ποτό ή γεύμα ή να περιπλανηθείτε στο κοντινό δάσος της Ρούβα, ιδανικό για πεζοπορία. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το μουσείο της Γόρτυνας και το κρητικό λαογραφικό μουσείο Βωρρων . Τα διάφορα μικρά χωριά σας περιμένουν για ανακάλυψη, καθώς και τις διάφορες ταβέρνες και καφέ.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 80 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1980, Εξοχική κατοικία, Για φοιτητές, Τιμή: 60000, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Όροφος: 2ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Συνθετικά, Τύπος δαπέδων: Μωσαϊκό, Επιφάνεια oικοπέδου: 80 τ.μ., Θέρμανση: Χωρίς θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Διατηρητέο, Ενεργειακή κλάση: Δ, Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός, Ρεύμα: Τριφασικό
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
326620 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή