Duplex Κάτω Γατζέα, Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Μηλιές

ΜηλιέςΚάτω Γατζέα
  • € 194.000
  • 4
  • 171
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Διατίθεται προς πώληση μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 171,35τμ στην κάτω Γατζέα Πηλίου. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 2200τμ. Το ισόγειο της μεζονέτας αποτελείται από ένα άνετο καθιστικό με τζάκι, open plan κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο καθώς και μια αποθήκη. Ο όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο. Η Γατζέα είναι ένα από τα πιο γνωστά και γραφικά χωριά του Πηλίου το οποίο βρέχεται από τον Παγασητικό κόλπο. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση μόλις 15χλμ από το κέντρο του Βόλου.

Με δράση από το 1991 η επιχείρηση CONSULTING- REAL ESTATE ΣΟΦΙΑ ΧΑΛΚΙΑ έχει διαπρέψει και έχει κερδίσει εξέχουσα θέση στην αγορά του Βόλου αλλά και πανελληνίως.

Το γραφείο της ΣΟΦΙΑΣ ΧΑΛΚΙΑ διατηρώντας άριστες σχέσεις με τους ιδιοκτήτες και έχοντας προσωπική ματιά για τα ακίνητα που διαχειρίζεται, διακρίνεται για το πλούσιο και αξιόλογο χαρτοφυλάκιο. Ακολουθεί τις επιταγές της εποχής και προωθεί τα ακίνητα με τα πιο σύγχρονα μέσα. Με προτεραιότητα της τον εκάστοτε πελάτη και τις ανάγκες του, τον καθοδηγεί στις επενδύσεις των υψηλότερων προσδοκιών του, ενώ στο πλευρό της έχει πλήθος έμπειρων επαγγελματιών, Νομικών, Πολιτικών Μηχανικών, Τοπογράφων, Συμβολαιογράφων, Ειδικευμένων Εκτιμητών και Οικονομολόγων
Η ίδια η Σοφία Χαλκιά είναι πιστοποιημένη στη Διαμεσολάβηση και εκτελεί χρέη Αντιπροέδρου στην Ένωση Διαμεσολαβητών Κεντρικής Ελλάδος, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Κτηματομεσιτών Βόλου και εκλεγμένη Εκπρόσωπος του Νομού Μαγνησίας για την ομοσπονδία κτηματομεσιτών Ο.Μ.Α.Σ.Ε. καθώς επίσης και Γραμματέας του Συλλόγου Κτηματομεσιτών Βόλου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-368 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
171 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 194.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1989
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή