Μονοκατοικία βίλα 340 τμ, Κέντρο, Λιτόχωρο

Λιτόχωρο
  • € 790.000
  • 5+
  • 340
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Στους πρόποδες του μυθικού βουνού του Ολύμπου, σε περίοπτη θέση δεσπόζει μια μοναδική στο είδος της βίλα.

Είναι ένα ονειρεμένο ακίνητο που απευθύνεται σε αυτούς που επιζητούν το απόλυτο, στην πολυτέλεια τις ανέσεις και την ποιότητα κατασκευής.

Βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από μια από τις καλύτερες και ποιο φημισμένες παραλίες του νομού Πιερίας. Έχει πολύ εύκολη πρόσβαση από την Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης αφού δεν απέχει πάνω από 5 λεπτά από τον κόμβο.

Χαρακτηριστικά στοιχεία της κατοικίας είναι οι αρμονικές αναλογίες των όγκων, η καμινάδα, οι κτισμένοι με πέτρα τοίχοι. Η θέση του σπιτιού ορίζεται με κριτήριο το σωστό προσανατολισμό, την απρόσκοπτη θέα και την αυξημένη ιδιωτικότητα.

Όλο το σπίτι είναι κτισμένο από πετρά , τούβλο, και μονωτικό υλικό. Βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο κτήμα, με ελαιόδεντρα , πεύκα , κυπαρίσσια , και πάρα πολλά οπωροφόρα δέντρα και καλλωπιστικά φυτά. Έχει πληθώρα βοηθητικών χώρων κλειστό χώρο στάθμευσης, 2 εξωτερικές αποθήκες, από λίθους-τσιμέντο. Εξωτερική κουζίνα με μπάρμπεκιου πλήρως εξοπλισμένο και κλειστό.

Αυτό όμως που τραβάει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή στον μοναδικής ομορφιάς κήπο της βίλας είναι η μεγάλη πισίνα. Στην πισίνα υπάρχουν ηλεκτρικές τέντες για να προσφέρουν σκιά στους επισκέπτες.

Προχωρώντας στο εσωτερικό της βίλλας η πολυτέλεια και η προσοχή στην λεπτομέρεια γίνεται ακόμη ποιο έντονα εμφανής στον επισκέπτη.

Κάθε όροφος της βίλλας έχει εμβαδόν 150 τ.μ.

Αποτελείται από 4 μεγάλα υπνοδωμάτια, 2 μπάνια εσωτερικά και 1 εξωτερικό, 2 κουζίνες και σαλόνι. Τα μπάνια είναι ιταλικά υπερπολυτελείας με υδρομασάζ. Τα πατώματα είναι από πλακάκι άριστης ποιότητας. Πάνω έχει υπερυψωμένη σκεπή. Οι 2 όροφοι συνδέονται με μια ιδιαίτερα καλαίσθητη ξύλινη σκάλα.

Στο σαλόνι υπάρχει ένα υπέροχο μασίφ τζάκι όλο λευκό από μάρμαρο Κοζάνης που μπορεί να δώσει μια ποιο ατμοσφαιρική νότα στις βραδιές σας.

Στο υπόγειο υπάρχει κελάρι και 2 αποθήκες εσωτερικές που μαζί με τις αντίστοιχες τις εξωτερικές προσφέρουν τεράστιο αποθηκευτικό χώρο.

Έχει τεράστια μπαλκόνια συνολικού εμβαδού 120 τ.μ. με φανταστική πανοραμική θέα τόσο προς την θάλασσα, αλλά και προς το μυθικό βουνό του Ολύμπου.

Η βίλα διαθέτει κάθε είδους ευκολία και αυτοματισμού. Διαθέτει ιδιωτική γεώτρηση, φώτα παντού στον κήπο, αυτόματο σύστημα ποτίσματος, συναγερμό, ενώ το σύστημα θέρμανσης ελέγχεται απομακρυσμένα από το κινητό.

Είναι μια βίλλα για λίγους. Χτισμένη σε περίοπτη θέση με φανταστική θέα, με υλικά άριστης ποιότητας και προσεγμένη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια.

Αν αναζητάτε το τέλειο και το απόλυτο για εσάς και την οικογένεια σας αυτή η βίλα θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11444518 - 08/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
340 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 790.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή