Μονοκατοικία βίλα πολυ κοντα στην πλατεια τησ πολιτειασ, Πολιτεία, Κηφισιά

ΚηφισιάΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
  • € 1.950.000
  • 5+
  • 745
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2023
Περιγραφή
ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ, πολύ κοντά στην πλατεία. Εξαιρετική μίνιμαλ αρχιτεκτονικής μονοκατοικία 745τμ, τριών επιπέδων, εντός οικοπέδου 700τμ, με πλήρως διαμορφωμένο κήπο με πισίνα, ντουσιέρα, BBQ και εξωτερική κουζίνα. Η κατοικία κατασκευάστηκε το 2002 σε ιδιόκτητο οικόπεδο με σκοπό την ιδιοκατοίκηση, προσωπική επίβλεψη και την επιμέλεια ιδιαιτέρως γνωστού αρχιτέκτονα. Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με εσωτερικό ασανσέρ, ως εξής:
ΙΣΟΓΕΙΟ (επιφάνεια 208τμ): Χώρος υποδοχής, διπλό σαλόνι με διαμπερές τζάκι, χώρος τραπεζαρίας που διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους χώρους με σκαλοπάτι, μεγάλο WC με γκαρνταρόμπα, τεράστια κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και χώρο για μεγάλη τραπεζαρία, laundry room με kitchenette, αποθηκευτικός χώρος. Όλοι οι χώροι αυτού του επιπέδου επικοινωνούν με τον κήπο και την εξωτερική κουζίνα.
Α’ ΟΡΟΦΟΣ (επιφάνεια 183τμ): Χώρος υποδοχής, ξενώνας με μπάνιο και kitchenette, ένα μάστερ υπνοδωμάτιο με walk-in-closet και τεράστιο μπάνιο με υδρομασάζ, ένα ακόμη μάστερ με en-suite μπάνιο με ντουσιέρα, καθημερινό καθιστικό – TV room και γραφείο. Όλα τα δωμάτια του επιπέδου διαθέτουν τα δικά τους μπαλκόνια με ανεμπόδιστη θέα.
ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ (επιφάνεια 354τμ): Το επίπεδο αυτό διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο και μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάρτητο διαμέρισμα. Διαθέτει μεγάλο δωμάτιο υπηρεσίας με kitchenette και μπάνιο, playroom – γυμναστήριο, αποθήκη, μηχανοστάσιο, λεβητοστάσιο και πάρκινγκ για 4 τουλάχιστον αυτοκίνητα.
Πλήρως εξοπλισμένη και θωρακισμένη κατοικία, με πέτρινες επενδύσεις σε όλους τους εξωτερικούς τοίχους και την περίφραξη, ασφαλείας όλες οι εξώπορτες, αλεξίσφαιρα τζάμια, ηλεκτρικά παράθυρα, δρύινα μασίφ δάπεδα παντού, ενδοδαπέδια θέρμανση, boiler τριπλής ενέργειας, σύστημα αφαλάτωσης νερού, θερμαινόμενη πισίνα, γεννήτρια, σύστημα συναγερμού εσωτερικού – εξωτερικού χώρου με κάμερες ασφαλείας – καταγραφής στην περιφέρεια του οικοπέδου, προβολείς φωτισμού, κεντρικό σύστημα ψύξης – θέρμανσης, αυτονομία θέρμανσης πετρελαίου ανά επίπεδο και ανά ζώνες, σύστημα απορρόφησης καπνού και κεντρικό σύστημα ήχου και εικόνας. Μία πλήρως σύγχρονη και αυτοματοποιημένη κατοικία, που πληροί όλες τις προδιαγραφές ενός smart home και διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό Α. Στο κέντρο – απόκεντρο του καλύτερου βόρειου προαστίου, πολύ κοντά στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, με άμεση πρόσβαση στα εμπορικά κέντρα, τα σχολεία και τα νοσοκομεία της περιοχής, με πλήρη αντισεισμική θωράκιση και ασφάλεια από ξένους εισβολείς, συστήνεται ανεπιφύλακτα για αγορά με σκοπό την ιδιοκατοίκηση ή για επένδυση, δεδομένου μισθώνεται άμεσα σε πολύ υψηλό μίσθωμα σε υψηλόβαθμα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών και πρεσβειών. Προσφέρεται στην τιμή του 1.950.000€ με αντικειμενική αξία στις 850.000€ και ΕΝΦΙΑ στις 9.000€. Μοναδική κατοικία για πολύ απαιτητικούς αγοραστές / επενδυτές.
Πάρα πολλά ακόμα ακίνητα,μικρότερα-μεγαλύτερα,στην Κηφισιά και στους όμορους Δήμους στην ιστοσελίδα μας: www.panteleonrealestate.gr. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος καλέστε και στο κινητό 6945-392060 11:00 - 21:00.
Email: info@panteleon.gr
URL: https://www.panteleonrealestate.gr
Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων
Κόκκοτα Π. 8, 145 61 Κηφισιά
Κιν.: +30 6945 392060
Τηλ.1 / Φαξ: +30 210 6231415
Τηλ.2: +30 210 8050100
更多KIFISSIA或者周边房产资源(公寓或者别墅),您可以通过以下方式联系我们:
www.panteleonrealestate.gr
Panteleon 地产中介- Kifissia - ( + 30 ) 6945-392060
邮箱:info@panteleon.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
KD-114
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
745 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή