Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΙθάκηΣΤΑΥΡΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
  • € 1.000.000
  • 5+
  • 319
  • 3+
Περιγραφή
Κωδ: 9508 - Ιθάκη- Σταυρός , Πωλείται Συγκρότημα Διαμερισμάτων / Μονοκατοικία σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Ιθάκης , τον Σταυρό. Μία πολυτελής κατασκευή 319τμ σε συνολικής έκτασης οικόπεδο 1987τ.μ. Κατασκευάστηκε το 2005 και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο πρόκειται για ακίνητο με ιδιαίτερη ομορφιά και συνδυασμό σύγχρονης/ κλασσικής αισθητικής. Με Θέσεις πάρκινγκ, τζάκι, αποθήκη, όμορφο κήπο με διάφορα δέντρα και φυτά. Αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο + A/C. Διαθέτει στέρνες. Όμορφη θέα .
Είναι χτισμένο σε ένα ήσυχο σημείο. Βρίσκεται σε οικόπεδο σχεδόν 2στρεμμάτων και αποτελείται από 3 κατοικίες-διαμερίσματα στο ισόγειο και ένα μεγάλο διαμέρισμα στον πρώτο όροφο + υπόγειο. Όλες οι οικίες αποτελούνται από πλήρως λειτουργική κουζίνα και καθιστικό για μια χαλαρή και άνετη ατμόσφαιρα. Όλοι οι χώροι οδηγούν στον μεγάλο κήπο με υπέροχη θέα.
Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της πόλης του Σταυρού και πιο κάτω βρίσκεται η δημοφιλής παραλία Πόλις.
Αυτή η Μονοκατοικία λόγω της θέσης της σε ένα όμορφο χωριό με απεριόριστη θέα αποτελεί αξιόλογη επιλογή για κάποιον που αναζητά μια μόνιμη κατοικία ή εξοχικό αλλά παράλληλα και ένα μόνιμο εισόδημα από ενοικίαση κατοικιών. Απεριόριστες δυνατότητες προκύπτουν από την εκμετάλλευση του κτιρίου.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με εικονική περιήγηση σαν να είστε εντός του ακινήτου !

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr .
Tιμή 1.000.000€
Κωδικός: 9508

Ο Σταυρός είναι γραφικό ορεινό χωριό στη βόρεια Ιθάκη. Στην κεντρική πλατεία δεσπόζει η προτομή του Οδυσσέα, ενώ στον κόλπο της πόλης υπάρχει η σπηλιά του Λοΐζου, κέντρο λατρείας και πολιτισμού. Αξιόλογο είναι το αρχαιολογικό μουσείο στα Πηλικάτα, όπου τοποθετείται η πόλη του Οδυσσέα.
Η Ιθάκη είναι νησί των Επτανήσων και βρίσκεται στα νότια της Λευκάδας και στα βορειοανατολικά της Κεφαλλονιάς. Στην Ιθάκη ο απαιτητικός επισκέπτης θα βρει όλων των ειδών τα Εστιατόρια, Ταβέρνες, Κεφετέριες και Μπαρ για μια ποιοτική και αξέχαστη διασκέδαση. Έχει πάρα πολλές και πανέμορφες παραλίες με βότσαλο και γαλάζια κρυστάλινα νερά και έτσι αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού. Η μονοκατοικία απέχει λιγότερο από 15χλμ από το Βαθύ όπου ο επισκέπτης θα βρει τα πάντα σε απόσταση βολής, φθηνά και οικονομικά. Στην κεντρική πλατεία του Σταυρού θα βρείτε ταβέρνες και καφετέριες, εστιατόρια και μεζεδοπωλεία κλπ. Επίσης στο Βαθύ, ο επισκέπτης θα βρει μεγάλα σούπερ μάρκετ, Τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, φαρμακεία, ταχυδρομείο, γιατρούς, μέσα μεταφοράς κλπ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό 9508.

* Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΑΥΤΟΥ *

► WEBSITE: www.masteragency.gr

*Για τα εμβαδά, τα κοινόχρηστα και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
**Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ :
► WEBSITE : www.masteragency.gr
► E-MAIL : info@masteragency.gr
► ΚΙΝΗΤΟ : 6943 93 1222
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
9508 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
319 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
10 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή