Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΝαύπακτοςΠΑΛΑΙΟΠΟΤΑΜΟΣ
  • € 75.000
  • 15.200
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2024
Περιγραφή
Κωδ: 9518- ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ - ΠΑΛΑΙΟΠΟΤΑΜΟΣ πλησίον Μαναγούλη- Πώληση παραθαλάσσιο Αγροτεμάχιο (Εκτάσεις Γης) συνολικού εμβαδού 15.200m², Επίπεδο. Ξηρικό.
Πρόσοψης, Εκτός ορίων οικισμού και εκτός ζώνης, εκτός Ζ.Ο.Ε, εντός NATURA πρόσοψης σε δημοτικό δρόμο 8μ ( χωματόδρομος).
Άρτιο, Μη Οικοδομήσιμο λόγω αναδασμού, Υπάρχει παλιά μισογκρεμισμένη αποθήκη στην οποία έχει γίνει τακτοποίηση.
Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή υψηλής παραγωγικότητας και τουριστική - αγροτική περιοχή. Υπάρχουν ξενοδοχεία και συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών πολύ κοντά. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο.
Αποστάσεις :8χλμ από Ναυπακτο, 3χλμ από Χιλιαδού, 19χλμ από Αντίρριο, 30χλμ από Πάτρα, 50χλμ από Αίγιο, 220χλμ από Αθήνα, 70χλμ από Αεροδρόμειο Αράξου, 250χλμ από Αεροδρόμειο Αθηνών .
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με εικονική περιήγηση σαν να είστε εκεί !
*Οι συντελεστές δόμησης και καλυψης είναι ενδεικτικοί. Ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέριες.*
Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr .
Τιμή: 75.000 €
Κωδικός: 9518

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
9518
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
15.200 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή