Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΠύργοςΠυργος Ηλειας
  • € 850.000
  • 1.650
  • 3+
Περιγραφή
Κωδ: 9525- Πύργος Ηλείας- Πωλείται Ξενοδοχείο σε ένα από τα πιό όμορφα μέρη της Ηλείας, τον Πύργο. Ένα πολυτελές Ξενοδοχείο 2** αστέρων 1650τμ A/C, ηλιακός, κρυφούς φωτισμούς. πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ότι ακριβώς υπάρχει στις φωτογραφίες και το βίντεο. Διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια. Απεριόριστη θέα.
Αποτελείται από :
Αριθμός Δωμάτιων: 35
Αριθμός Κλινών: 64 με δυνατότητα να γίνουν 78
Εμβαδόν Δωματίων (τμ): περίπου 20τμ / δωμάτιο με ιδιωτικό λουτρό στο κάθε ένα.
Επίσης διαθέτει: εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι ,αίθουσα πρωινού, bar και ρεσεψιον. Στο υπόγειο υπάρχει το πλυσταριό , ο ατμολέβητας και οι μονάδες του καθαρισμού.
Αποστάσεις : 90χλμ από Πάτρα, 300χλμ από Αθήνα, 1400μ από ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ, 60χλμ από Αεροδρόμειο Αράξου, 20χλμ από Αρχαία Ολυμπία, Λιμάνι Κατακόλου: 13 χλμ. – 15λ , Αρχαία Ολυμπία: 20 χλμ. – 20λ, Κοντινότερη Παραλία: 5,5 χλμ. – 10λ, Ιαματικά Λουτρά Καϊάφα: 27 χλμ. – 28λ, Λιμάνι Κυλλήνης: 46 χλμ. – 37λ.

Η προνομιακή θέση του ξενοδοχείου κοντά στο κέντρο του Πύργου, και η εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση από και προς το ΚΤΕΛ, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών.
Επιπρόσθετα, οι φιλοξενούμενοι έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν αρκετές περιοχές της πόλης αλλά και να θαυμάσουν πολλά αξιοθέατα χωρίς να χρειάζονται κάποιο μεταφορικό μέσο. Στον Πύργο ο απαιτητικός επισκέπτης θα βρει όλων των ειδών τα Εστιατόρια, Ταβέρνες, Κεφετέριες και Μπαρ για μια ποιοτική και αξέχαστη διασκέδαση. Η τουριστική μονάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο όπου ο επισκέπτης θα βρει τα πάντα σε απόσταση βολής, φθηνά και οικονομικά. Στην κεντρική πλατεία θα βρείτε ταβέρνες και καφετέριες, εστιατόρια και μεζεδοπωλεία, πιτσαρίες και μπαρ κλπ. Επίσης, ο επισκέπτης θα βρει μεγάλα σούπερ μάρκετ, Τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, φαρμακεία, ταχυδρομείο, γιατρούς, μέσα μεταφοράς κλπ.

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr .
Tιμή 850.000€ Συζητήσιμη
Κωδικός: 9525

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
9525 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
1.650 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
6 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή