Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Πάτρα
  • € 480.000
  • 5+
  • 320
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2024
Περιγραφή
Κωδ: 9791 - ΠΑΤΡΑ - περιοχή Μέσα Αγυιά -προς πώληση Συγκρότημα διαμερισμάτων (4 διαμερίσματα) συνολικού εμβαδού περίπου 320m², ισόγειο +2ου + 4ου Ορόφου.
Αποτελείται από : χώρος γραφείου - γκαρσονιέρα 25m² στο ισόγειο ακριβώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο με αποκλειστική πρόσβαση στον ακάλυπτο - ένα δυάρι 57τμ και ένα τριάρι 80τμ στον 2ο όροφο - καθώς και ένα τεσσάρι 150m² στον 4ο όροφο. Υπάρχει Θέση πάρκινγκ σε κλειστό γκαράζ. Υπόγειο αποθήκη.
Διαμπερή όλα τα διαμερίσματα, Έτος κατασκευής 1985. ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΗ Κατάσταση. Ξεχωριστό σαλόνι - κουζίνα, θέρμανση με πετρέλαιο + A/C, ιδανικό για οικογένεια - φοιτητές και εργαζόμενους, ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΣΤΈΓΗ, Πολυτελής Κατοικία, Μοντέρνα Κατασκευή κατοικίας, Πρόσοψης, Σε πολύ καλή γειτονιά, Πόρτα ασφαλείας, μεγάλα μπαλκόνια, Τέντες, Διαμπερές, Φωτεινό, πλακάκι δάπεδο, Μεγάλη κουζίνα , πολύ άνετος χώρος καθιστικό, Εντοιχισμένες ντουλάπες.
*Ως τώρα στο ακίνητο του 4ου ορόφου έχουν μείνει μόνο οι ιδιοκτήτες. Τα διαμερίσματα του 2ου ορόφου είναι μισθωμένα*
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ !!!
Κουφώματα αλουμινίου, Μπαλκόνια μπροστά και πίσω, Οικοδομή ποιοτικά προσεγμένη , Σε καλό σημείο της πόλης, Κοντά σε στάση λεωφορείου για Κέντρο, Κοντά σε Αρτοποιεία, Super Market, Φαρμακεία, Σχολεία.
*** Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό ***

ΑΠΟΣΤΆΣΕΙΣ με τα πόδια : 2300μ από πλατεία Γεωργίου Α ( κέντρο Πάτρας) , 2000μ από ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας , 5χλμ από Πανεπιστήμιο Πατρών, 400μ από σούπερ μάρκετ, 100μ από στάση λεωφορείου, 400μ από ΑΤΜ/τράπεζα, 100μ από σχολεία .

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με εικονική περιήγηση σαν να είστε εντός της οικίας !

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr .

Tιμή 480.000€
Κωδικός: 9791

* Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΑΥΤΟΥ *

► WEBSITE: www.masteragency.gr

*Για τα εμβαδά, τα κοινόχρηστα και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
**Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ :
► WEBSITE : www.masteragency.gr
► E-MAIL : info@masteragency.gr
► ΚΙΝΗΤΟ : 6943 93 1222
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
9791
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
320 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή