Ξενοδοχείο προς Πώληση

Νέα Κυδωνία
  • € 1.500.000
  • 1.146
  • 3+
Περιγραφή
Ευκαιρία να αγοράσετε ένα όμορφο επώνυμο ξενοδοχείο στο "Κάτω Δαράτσο", στα Χανιά Κρήτης. Μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία για να αγοράσετε ένα ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, στην πιο τουριστική περιοχή των Χανίων, κοντά στις πανέμορφες αμμουδιές των Αγίων Αποστόλων και Ιγκουάνα.

Το περιουσιακό στοιχείο προς πώληση είναι μια ακμάζουσα επιχείρηση, με συνεχή πληρότητα στο 85%, ένα ξενοδοχείο με πολύ καλή φήμη στους ταξιδιωτικούς ιστότοπους.

Έχει καλά έσοδα, και τα έσοδα δικαιολογούν την ζητούμενη τιμή! Απέχει λίγα μόλις λεπτά από τα καταστήματα των Χανίων και έχει εύκολη πρόσβαση στο βόρειο οδικό άξονα.

Το ακίνητο αποτελείται από 16 διαμερίσματα με 23 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, πισίνα, ρεσεψιόν, μπαρ, ανελκυστήρες χώρους αναψυχής και μεγάλο γκαράζ.

Απολαύστε την ησυχία και την ηρεμία σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, σε ένα πανέμορφο χώρο των 1.146τμ αυτού του υπέροχου ξενοδοχείου. Βρίσκεται σε οικόπεδο έκτασης 933τμ κοντά στη θάλασσα, στην πιο περιζήτητη θέση των Χανίων.

Τα δωμάτια είναι σε καλή κατάσταση, με θέα στην όμορφη πισίνα, καλά εξοπλισμένα με μικρές κουζίνες, κλινοσκεπάσματα και φωτισμό.

Ένα ξενοδοχείο που σας περιμένει να επαναφέρετε την αίγλη του.

Στείλτε μας μια αίτηση για περισσότερες πληροφορίες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
NKKDA05033 - 28/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.146 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή