Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Αρμενοί
  • € 1.500.000
  • 5+
  • 377
  • 3+
Περιγραφή
Μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για την αγορά ενός συγκροτήματος παραδοσιακών βιλών, που βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην καταπράσινη περιοχή του Αποκόρωνα, στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, στα Χανιά της Κρήτης.

Το περιουσιακό στοιχείο προς πώληση, είναι μια τουριστική επιχείρηση με καλές αποδόσεις και καλά έσοδα, με πολύ υψηλή πληρότητα από πελάτες που έρχονται εδώ και χρόνια. Το ξενοδοχείο έχει επίσης πολύ καλή φήμη στους ταξιδιωτικούς ιστότοπους.

Αποτελεί έναν τέλειο προορισμό για όλο τον χρόνο για οικογενειακές συγκεντρώσεις, αποδράσεις, μικρούς γάμους και πάρτι επετείων.

Το συγκρότημα διαθέτει πέντε άρτια εξοπλισμένες παραδοσιακές διώροφες βίλες με καταπληκτική θέα, καθώς και μια κοινόχρηστη θερμαινόμενη πισίνα, μίνι μάρκετ, παραδοσιακό καφενείο, γυμναστήριο με σάουνα, και με πολλούς υπαίθριους για άνετη συμμόρφωση με τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης λόγω του Covid 19. Ένα καθιερωμένο ξενοδοχείο στην αγορά, το οποίο βρίσκεται ψηλά στην πλαγιά ενός λόφου, σε έναν οικισμό που δεν απέχει πολύ από τις γύρω παραλίες, μια περιοχή με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.

Περιπλανηθείτε στους χώρους αυτού του υπέροχου συγκροτήματος και θα γοητευτείτε από τη διαχρονική αίσθηση της κομψής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Καμία λεπτομέρεια δεν έχει αφεθεί στη τύχη σε αυτό το υπέροχο ακίνητο, με την εξαιρετικά επεξεργασμένη φυσική πέτρα και τις περίτεχνες κατασκευές από ξύλο. Πηγαίνετε πίσω στο χρόνο, απολαύστε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης καθισμένοι στις υπέροχες βεράντες, στην πισίνα, με θέα στην καταπράσινη κοιλάδα, τα Λευκά Όρη και τη γαλάζια θάλασσα.

Οι βίλες είναι μεζονέτες δύο υπνοδωματίων, καθεμία με αντίστοιχες επιφάνειες 90/85/75/65 / 55τμ, παρέχοντας εγκαταστάσεις διαμονής έως και για 19 άτομα.

Ιδανικό σημείο για όσους αναζητούν χαλάρωση, σε μια ασφαλή και ήσυχη περιοχή κοντά στη φύση, αλλά ταυτόχρονα όχι μακριά από τις μεγάλες πόλεις και τις πολυσύχναστες τουριστικές περιοχές. Περιτριγυρισμένο από βουνά, αλλά με θέα στη θάλασσα, μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα σε μικρή απόσταση. Ωραίες παραλίες, ποτάμια, λίμνες, σπηλιές, φαράγγια, αρχαιολογικούς χώρους, μικρά γραφικά χωριά, παραδοσιακές ταβέρνες.

Το ακίνητο, τα έπιπλα και ο εξοπλισμός περιλαμβάνονται στην τιμή προσφοράς.

Το τοπογραφικό και οι κατόψεις των κτιρίων είναι διαθέσιμα.

Μια τέτοια επιχειρηματική ευκαιρία είναι αυτό που θέλουν οι σημερινοί επενδυτές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
APSAM03079 - 19/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
377 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1800
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή