Μονοκατοικία βίλα, νέα, 230 τμ, Τσικαλαριά, Σούδα

Σούδα
  • € 1.000.000
  • 5
  • 230
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής βίλα προς πώληση, κατασκευασμένη σύμφωνα με υψηλά πρότυπα και με προσοχή στην ποιότητα και την λεπτομέρεια, με ιδιωτική πισίνα και ελικοδρόμιο. Η βίλα βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία, χτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας αγροτικής και ήσυχης περιοχής ενώ ταυτόχρονα απέχει λίγα μόνο λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο των Χανίων.

Αυτή η μοντέρνα βίλα είναι χτισμένη σε δύο επίπεδα και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα πολυτελές και άνετο τρόπο ζωής στους ενοίκους της. Η εξαιρετική εξωτερική σχεδίαση και η άψογη εσωτερική λειτουργικότητα, σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό αγοραστή ή επενδυτή ακινήτων. Δαπανήθηκαν αρκετά για να δημιουργηθεί ένα ονειρεμένο σπίτι που ενσωματώνει κάθε σύγχρονη άνεση, σε συνδυασμό με μεγάλα, φωτεινά και ευάερα δωμάτια.

Η διώροφη βίλα εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο ιδιωτικότητας. Μια μεγάλη και πανέμορφη πισίνα βρίσκεται στην βόρεια πλευρά της βίλας, όπου οι διαμένοντες μπορούν να απολαύσουν την ησυχία και την ηρεμία. Στη δυτική πλευρά της βίλας υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάρμπεκιου καθώς και το ελικοδρόμιο.

Αυτή η εξαιρετική βίλα είναι μια μοναδική ευκαιρία να αγοράσετε ένα κομμάτι του κρητικού τόπου όπου θα μπορείτε να απολαύσετε το πιο εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα του νησιού.

Η βίλα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με ντουλάπα-δωμάτιο, δύο άνετα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα μπάνιο, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις σύγχρονες συσκευές και μια ευρύχωρη τραπεζαρία. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλες βεράντες με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Το καθιστικό είναι εξαιρετικά διακοσμημένο σε ένα ζεστό "μοντέρνο" στιλ με φιλόξενα ζεστά χρώματα, ξύλινα έπιπλα και άνετους καναπέδες. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει δική της βεράντα για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ. Στο υπερυψωμένο υπόγειο θα βρούμε ένα ακόμα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, το Playroom, που διαθέτει ένα χώρο καλά εξοπλισμένου γυμναστηρίου καθώς και ένα μπιλιάρδο κανονικού μεγέθους.

Η βίλα διαθέτει δορυφορική τηλεόραση με NETFLIX, τζακούζι με θέα στο πανέμορφο περιβάλλον, σύγχρονα υψηλής τεχνολογίας κουφώματα αλουμινίου με αλεξίσφαιρα τζάμια, αντλία θερμότητας με αυτόνομη λειτουργία ανά δωμάτιο σύστημα συναγερμού και κελάρι κρασιού που θα σας κάνει να νιώσετε την εξαιρετική πολυτέλεια.

Το ακίνητο πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο έτοιμο να καλωσορίσει τον νέο ιδιοκτήτη. Είναι ιδανικό για οικιστική και τουριστική χρήση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CHTSI03050 - 20/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή