Ξενοδοχείο προς Πώληση

Ακρωτήρι
  • € 2.000.000
  • 1.400
  • 3+
Περιγραφή
Ξενοδοχείο προς πώληση με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, σε μια προνομιακή θέση κοντά στο χωριό Χωραφάκια Ακρωτήρι Χανίων. Αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο, χτισμένο το 1991, βρίσκεται σε οικόπεδο 6.000τμ και είναι ένα συγκρότημα 17 διαμερισμάτων συνολικής επιφάνειας 1.400τμ.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία κοντά στη θάλασσα, χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας ήσυχης περιοχής, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από καταστήματα και εστιατόρια. Το ακίνητο έχει υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα στο κρητικό καταγάλανο πέλαγος και από αυτή τη μοναδική τοποθεσία μπορείτε να απολαύσετε τα πιο υπέροχα ηλιοβασιλέματα.

Βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία που σας χαρίζει απόλυτη ησυχία και ηρεμία, ενώ ταυτόχρονα έχετε την πολυσύχναστη πόλη των Χανίων στο κατώφλι σας, μόλις 20 λεπτά μακριά.

Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα σε υψηλό επίπεδο προδιαγραφών με παραδοσιακά έπιπλα και όλα έχουν τουλάχιστον μία βεράντα ή ένα μπαλκόνι. Τα περισσότερα μπαλκόνια και βεράντες των διαμερισμάτων έχουν απεριόριστη θέα, καθώς το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε λόφο κοντά στην παραλία. Υπάρχουν τρία είδη διαμερισμάτων που μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως έξι άτομα. Όλα διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους, κοινόχρηστο μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, κλιματισμό, τηλεόραση και χρηματοκιβώτιο για τιμαλφή.

Τα διαμερίσματα περιβάλλονται από καταπράσινους κήπους που έχουν φυτευτεί με πλούσια ποικιλία δέντρων, θάμνων και λουλουδιών. Τα αρωματικά φυτά των κήπων περιλαμβάνουν μιμόζα, συκιές, πικροδάφνη, ιβίσκο, φοίνικες, ελιές, βεγόνιες και μπουκαμβίλιες. Υπάρχει επίσης άγριο θυμάρι, μάραθο και δεντρολίβανο που αναπτύσσεται στις αρχές της άνοιξης οι γλαδιόλες, οι τριανταφυλλιές και πολλά άλλα άγρια ​​λουλούδια γεμίζουν τα γύρω περιοχές.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα καλά εξοπλισμένο εστιατόριο με όμορφη αυλή καλυμμένη με κληματαριές, μια άνετη ασφαλή πισίνα 140 τ.μ. με ξεχωριστό τμήμα για παιδιά. Το εστιατόριο βρίσκεται πολύ κοντά στον κήπο από την πισίνα. Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Η όμορφη ασφαλής παραλία του Τερσανά απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια, ενώ περίπου στην ίδια απόσταση από το ξενοδοχείο υπάρχουν: σούπερ μάρκετ και τοπικές ταβέρνες. Επίσης, σε κοντινή απόσταση βρίσκονται οι διάσημες αμμώδεις παραλίες του Σταυρού και του Καλαθά. Σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια βρίσκεται το χωριό Χωραφάκια με ταβέρνες, ένα μικρό σούπερ μάρκετ, ένα αρτοποιείο. Σε κοντινή απόσταση, είναι και η στάση των λεωφορείων της περιοχής. Το διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων απέχει μόλις 10 λεπτά οδικώς.

Αυτή είναι μια τέλεια επιχειρηματική ευκαιρία και το ξενοδοχείο αυτό ήδη αποτελεί μια επιτυχημένη τουριστική δραστηριότητα. Το συγκρότημα πρόκειται να πωληθεί επιπλωμένο, έτσι προσφέρει μια άμεση επενδυτική ευκαιρία.

Σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε ένα αντιπροσωπευτικό διαμέρισμα, χρησιμοποιώντας τη μοναδική πανοραμική εφαρμογή στην ιστοσελίδα μας και να απολαύσετε μια υπέροχη εικονική περιήγηση στο ακίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείσθε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.chaniamyestate.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AKTER05042 - 19/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.400 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1991
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή